Психологија

10 разлога зашто мушкарци варају жене

Pin
Send
Share
Send
Send


Зашто мушкарци варају жене? Свезнајућа статистика каже да је око 90% мушкараца који су у озбиљној вези, барем једном преварили своју другу половину. Истовремено, 50% жена вјерује да њихови изборници нису способни за прељубу. Судећи по неслагању у подацима, жене или превише вјерују својим изборима, или свјесно иду на самообману. Упркос чињеници да је издаја облик издаје, не може се порећи да свака акција у нашем свијету има свој основни узрок. Суочене са чињеницом издаје, жене често утјеше једни друге, окривљујући све на природни мушки полигам. Али да ли мушкарци заиста траже авантуру "са стране", вођени само позивом природе, или је то чин и због психолошких разлога?

Будући да је “ванземаљска душа тама”, може постојати много фактора који тјера мушкарце на почињење прељубе, али, по правилу, сви се разликују око 10 најчешћих разлога зашто мушкарци варају жене.

Да ли те он вара? То су знаци да је то случај.

Дакле, хајде да анализирамо зашто мушкарци рискирају своје стабилне односе ради краткорочних хобија?

1. Жеђ за променом

Погледајте породични живот очима мушкараца: рад, испуњавање породичних обавеза и решавање свакодневних проблема, опуштање на телевизору или компјутеру, породични ручкови и вечере, недељни излети родитељима, ретки сусрети са пријатељима и још ређе авантуре. За многе жене такав модел живота изгледа сасвим прихватљив. Али не зато што не желе да виде ништа даље од свог породичног огњишта, већ из разлога што је природа у слабијем полу поставила жељу да се оствари кроз породицу и мајчинство, што поспешује свакодневну рутину. За мушкарце, породични живот често подсећа на ћелију, у којој балзам нема довољно свежег ваздуха, а да би преживео, они траже нове емоције. А ове нове емоције су често издаја.

2. Освета

Кажу да је освета жена страшна. Мушка освета је остала без карактеристика, али то не значи да она не постоји. Можда се чини чудним, али понекад се мушкарци мењају само зато што желе освету својој вољеној другој половини. Најчешћи узрок освете је ноторни осећај љубоморе. Човјеку се може чинити да сте га промијенили, престали га вољети или ће га напустити. Наравно, то боли због његове таштине, али мењајући га, чини се да враћа поремећену правду.

3. Он је у кризи

Мушкарцима је потребна само-афирмација. Нажалост, не могу сви и желе да се афирмишу кроз каријеру, богатство или развој својих талената, јер је много лакше бити поносан на себе тако што ћете сломити срце ваше следеће жене. Најчешће, помисао на издају на таквом тлу настаје у тренутку доживљавања старосне, менталне или материјалне кризе. Када човек изгуби један од својих стубова, од виталног је значаја да осети своју снагу и значај.

4. Физичка привлачност

Обмане су промишљене и непромишљене. Безобзирне издаје најчешће се јављају због јаке физичке привлачности. Нови колега или пријатељ вашег изабраног може несвјесно или специфично оживјети такве осјећаје у њему које дуго није искусио. И овде сви познати хормони показују своју акцију, коју не могу сви јачи полови борити.

5. На њега утичу други.

Ово може изгледати неозбиљно, али, према статистикама, често мијењају оне мушкарце чији се блиски пријатељи или рођаци не разликују од брачне вјерности. Чињеница је да су представници јачег пола природни ривали. Важно је за њих да осјете да њихов живот није гори од живота њиховог унутарњег круга. А ако је, поред тога, близак пријатељ или важна особа за вашу изабрану особу, поносан на своје бројне романе, он ће највероватније и желети да се окуша у томе.

6. Супружник више није привучен физичком плану.

Нажалост, нису све украсиле годину. А ако се, осим тога, интимни живот супружника одвија под окриљем монотоније и монотоније, пре или касније човек ће желети нешто ново. Међутим, разлог за ову ситуацију није само позната мушка склоност промјенама, већ и женски неспоразум да се однос мора развијати и након вишегодишњег заједничког живота.

7. Недостатак пажње

Људи морају да се брину о њима, да их чувају и његују. Међутим, жена која истодобно обавља и тисућу других дужности не може увијек посветити сво своје слободно вријеме и енергију свом пратиоцу. Постепено, човек почиње да се осећа непотребно, сувишно, и одлучује да тражи несталу негу са стране. Наравно, са становишта жена, такав изговор за издају изгледа дрско и себично, али таква је природа, чија је снага прилично велика.

8. Комплекс инфериорности

Комплекси који лутају у нашој психи су покретачка снага многих акција. Човек може изгледати мудро и самодовољно, али сјећање на чињеницу да га је жена једном одбила, још увијек боли његов его. Ако ваш партнер није довољно самоувјерен у својој мужевној снази и привлачности, пожељет ће раскринкати своје страхове и сумње стварањем бројних романа.

9. Издаја као начин живота

Постоји категорија људи за које обмана и издаја нису нешто погрешно или неморално. Они једноставно не могу да схвате зашто посвећују живот једној жени, ако је њихова љубав довољна за многе? Мушкарце који бирају такав модел понашања као што су сјајне емоције, авантуре, авантуре и способност да вешто балансирају између две ватре.

10. Пао је из љубави

Упркос чињеници да је љубав најјачи осећај познат особи, она не може да траје вечно. Понекад емоционалне нити које вежу људе губе своју моћ и, ако човек не разуме да са дужном ревношћу, љубав може бити оживљена, он почиње да је тражи на страну. Наравно, није чињеница да ће му повремена комуникација дати жељена осећања, али док он то не схвати, он ће тражити свој непостојећи идеал.

Види такође: 25 разлога зашто се мушкарци мијењају.

Већина разлога за мушку превару везана је за психолошке и физиолошке карактеристике јаког пола. Према томе, далеко је од свих случајева да се издаја као апсолутна издаја вољене особе. Много разборитији, суочени са таквим болним феноменом, покушајте да се ставите на место мушкарца и схватите шта га је заиста довело до овог чина.

Погледајте видео: 10 RAZLOGA ZBOG KOJIH MUŠKARCI VARAJU (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send