Лепота и здравље

Пролећни маникирни гел "Велвет цхамомилес": лекција са фотографијом

Pin
Send
Share
Send
Send


Чим нам је прољеће дало топлину, хтјела сам да обучем свијетлу одјећу, направим нову фризуру и, наравно, направим лагану цвјетну маникуру. Данас предлажем да се направи пролећни маникир са гелом за полирање "Велвет камилице". Мислим да сада нећете никога изненадити обичним тратинчицама, већ је друга ствар ако их направите баршунасто. Дизајн ће бити изведен користећи посебан, баршунасти пијесак. То су веома мале искре са којима можете креирати оригиналне дизајне ноктију. Велвет маникир је обиман маникир, има благо грубу површину, али се брзо навикнете на њега. Овај премаз је добро ношен, можете обавити све кућанске послове, изглед маникира се неће нимало промијенити.

Погледајте и: Маникирни гел лак "Пролеће у Паризу", лекција са корак по корак фотографијама.

За прољетни маникир гел лак потребан нам је:

  • цутицле ремувер
  • дегреасер
  • ултрабонд
  • база
  • гел за нокте у боји
  • бела и жута гел боја
  • фина четка (за француски и за цртање)
  • бели пијесак од баршуна

Пролећни гел за нокте за маникир "Велвет камилица":

1) Спуштање на маникир. За почетак припремите нокатну плочу. Уклоните стари гел за полирање, направите маникир.
Затим употријебите нокат или посебну турпију за нокте да бисте мљели површину нокта. Следећа четка брише прашину. Запамтите - прашина може проузроковати ломљење и разбијање ноктију. Зато не заборавите на четкицу.

2) Одмашћивач покрива целу плочу нокта. Чекамо око 5-10 секунди док се не осуши и осуши нокат. Затим наносимо танак слој ултрабонд, који се наноси и на крај нокта.

3) Први слој је база. Нанесите га танким слојем, четком, као да трљате базу у нокатну плочу. Осушите први слој и све накнадне слојеве у УВ лампи. Гледамо, ако је подлога неравномерно прекрила нокте или није потпуно поравнала површину - може се нанети други слој базе. Али други слој користим само за крхке и танке нокте. Ако су нокти јаки, онда наношење базе у два слоја није потребно.

4) Следећи слој је камуфлажа испод француске јакне.

5) Пажљиво четкајте француску боју. Дебљина јакне зависи од дужине ноктију. Посебно показујем маникир на кратким ноктима. Власницима кратких ноктију је познато да се такви чавли могу израдити не само француски, већ и цртеж.

6) Завршни слој је наношење врха. Осушите у лампи, а затим уклоните лепљиви слој са посебном течношћу.

7) Како доћи до тратинчица. Стављамо две жуте капљице - ово је срце тратинчица.

8) Следеће, бела гел гел боја привлачи цветове латица. Трудимо се да спречимо да гел-боја сваког листа и језгра дође у контакт један са другим. И онда ће ваш цртеж лебдети и резултат који нам је потребан неће радити.

9) Камилице са лопатицом са лопатицом или четком за вентилатор. Сипајте клизач, сачекајте око 2 минута док се песак не упије. Послат на лампу, 2 минута у УВ лампи је довољно.

10) Помоћу четкице за вентилаторе уклоните вишак песка, а затим помоћу тврде четке пређите целу површину дизајна, уклоните вишак песка.

11) На исти начин наносимо шаблон на мали прст или на средњи прст.

12) Подмазујемо кутикулу уљем, а то је комплетан маникир.

Погледајте видео: ADULT CONTEMPORARY The chamomile of night velvet mix (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send