Психологија

Истина коју људи у љубави не желе да знају

Pin
Send
Share
Send
Send


Разуме се да би љубавници требали открити једни другима све своје тајне. Међутим, стварност диктира своја правила, а чак и најискренији љубитељи истине долазе до закључка да се лаж може користити за добро, посебно када је ријеч о љубавним односима. Прво, мале тајне помажу да се задржи интерес партнера. И друго, нису све наше зависности, хобији и навике мушкарци адекватно схваћени.

Дакле, коју истину треба сакрити од заљубљеног човјека?

Узми бесплатне онлине тестове "Знате ли мушкарце?"

1. Нисте задовољни његовим даровима

За многе људе процес одабира поклона постаје права тортура. Они једноставно не знају шта да вам дају. Неки представници јачег пола радије директно питају своје изабране шта желе за одмор. Међутим, није свака жена спремна подијелити своје искрене жеље са мушкарцем, вјерујући да би и сам требао погађати и изненадити. И онда мушкарци повезују сву своју машту да би изабрали заиста оригиналан и занимљив поклон. Али проблем је у томе што мушке идеје о лепоти не подударају увек са женским преференцијама. Као резултат, добијате бескорисни поклон, а човјек искрено вјерује да вас је учинио лијепим. Ако у овом тренутку одлучите да кажете човјеку истину, сигурно ће га увриједити. Зато, прихватајући поклоне од изабраног, направите истински ужитак, али у будућности, покушајте му прецизније наговестити своје жеље.

2. Ваш бивши је био бољи (паметнији, атрактивнији, богатији, итд.)

Човек не мора да зна о вашим прошлим везама ништа осим биографских чињеница. Штавише, човек не би требало да чује од вас како га упоређујете са његовим прошлим изборима. Свако поређење везано за претходне и тренутне односе болно је болно и једноставно неетично.

3. Нисте сигурни да је то права љубав

Ако сте у озбиљној вези са мушкарцем, претпоставља се да га волите. Наравно, у дубини ваше душе можете схватити да у животу постоји нешто, а љубав је прегласна ријеч која не одражава увијек стварне осјећаје који повезују људе. Али ову мисао не би требало да изговара човек. Док сте заједно, он треба да зна да се ваш однос заснива на љубави, иначе ће ваша романса изгубити све значење за њега и, штавише, болиће од самопоштовања.

4. Не саосећате са његовом мајком

Волите мушкарца и нисте обавезни да волите његову мајку, али шта год да је, ваш задатак је да је прихватите и учините све што је могуће да изградите однос са њом. Ако апсолутно не можете да разумете поступке и судове ове жене, само ако је могуће, ограничите комуникацију са њом, али никада не критикујте мајку свог изабраног. Сваки мушкарац жели да двије главне жене свог живота пронађу заједнички језик једни с другима, али ако почну отворено сукобити, он једноставно не може помоћи него бранити своју мајку и нећете бити у најбољем положају.

5. Ви нисте остали верни свом бившем

Можда је твој бивши дечко био прави тиранин који ти је уништио живот. Можда сте га променили из освете, или сте одлучили да предузмете овај корак када је постало јасно да је однос у ћорсокаку. Али ако почнете причати мушкарцу о мотивима ваше невјере, мало је вјеројатно да ће га импресионирати, јер ће у његовој глави бити издвојена само једна чињеница - ви сте способни за издају. А гдје је гаранција да након неког времена неће бити на мјесту вашег бившег дечка?

6. Превише сте забринути за свој изглед.

Тешко је наћи жену која свој изглед сматра савршеном. Желите да баците пар додатних килограма, други - да добијете жељену запремину у грудима, а трећи и све - да промените облик носа. Питањем мушкараца о њиховом изгледу, надамо се да ћемо добити комплимент који ће растјерати све наше сумње. Међутим, ова питања су невјеројатно досадна за мушкарце. Прво, сваки човек а приори сматра своју драгу привлачном, а друго, они једноставно не разумеју наше женске нијансе.

7. Не знате како да трошите новац

Не мислите да је претерана љубав према куповини недостатак за који се вриједи борити, јер куповина нових ствари доноси искрену радост. Можда сте у праву, али мушкарци, нажалост, мисле другачије. По правилу, већина мушкараца купује на опрезан и промишљен начин, а када виде жене које могу купити половину радње, шокирају.

8. Не волите његове пријатеље

Не треба да кажете човеку истину о свом односу са својим пријатељима, чак и ако вам се чини потпуно неподношљивим. Ако су ти људи присутни у животу вашег изабраног, то значи да су везани нечим више него само забава, и они су важни за њега. Ако је могуће, покушајте се спријатељити са његовом фирмом, али ако не, само заузмите неутралну позицију.

9. Чини вам се да вас не воли довољно

Ако се мушка манифестација љубави не поклапа са вашим идејама, то уопште не значи да вас он не воли. Чини нам се да човјек у љубави мора бескрајно говорити о својим осјећајима, међутим, у концепту човјека, љубав треба изражавати не ријечима, већ дјелима. Зато, да не би опет ометали своју вољену особу, покушајте да му поставите што је мање тривијално питање - "да ли ме волите?"

Види такође: 12 тема које треба избегавати у разговору са мушкарцем.

Сакривање такве истине није нешто неморално или погрешно. Умјесто тога, ријеч је о малим женским триковима који ће олакшати процес изградње хармоничних односа и помоћи вам да створите најповољније услове за себе и за свог изабраног.

Погледајте видео: Sale Tru - Znam Lyrics nbG Funk (Јули 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send