Дивинатион

5 знакова зодијака који су у опасности да буду сами

Pin
Send
Share
Send
Send


Људи другачије третирају усамљеност. За неке је то страшна пријетња, за друге - недостижан сан. Зашто? Ауторитативне одговоре на ово питање обично дају психолози, окрећући нашу душу и све додатке. Ишли смо другим путем: интервјуисани астролози. Да, карактерне особине, навике и потребе људи су различите, али у хороскопима су личне особине представника 12 знакова зодијака дуго анализиране и детаљно описане. Који су остали сами? Да видимо шта су звезде рекле о томе.

Види такође: 5 знакова зодијака који не знају како да воле.

Знаци зодијака, који често остају сами

Ован

У потрази за циљем, људи овог знака превиђају препреке. Таква одлучност је невероватна, али често због њеног Оваровог срца. Блиски људи не воле увијек тврдоглавост и егоизам. Они су или отуђени, или једноставно бесрамно уживају у благодатима који им припадају (успут, обично у великим количинама). Постизањем каријере и финансијских висина, Ован често не обраћа пажњу на такве "ситнице". А када се све већ деси, немају сви довољно издржљивости и виталне енергије за кардиналне промене.

Још једна варијанта развоја ситуације: жеља да се постигне локација партнера који је “превише тврд”. Процес је очаравајући, за сврховит Ован, све је у његовој моћи. Али, освојивши срце некога ко је изгледао тако важно и неопходно, тврдоглави људи се осећају уморно. Због тог односа бледи.

Јарац

Практичност. Захтевно Фокусирајте се на резултате. Ове особине омогућавају Јарцу да без напора постигне жељену вредност у готово сваком пољу активности. Само у личним односима ометају се. Превише савјестан рационалан. Без икаквог кајања савести, Јарци искључују из круга комуникације људе који не одговарају њиховим идејама о животу. Чак су и штетни хорнбиллс амбициозни. Често, фасцинирани каријером, не налазе времена за личну срећу. Они га одлажу у удаљено "касније", не мислећи да се то можда неће догодити.

Таурус

“Оданост другима” - овај појам за тврдокорне витезове и гвоздене даме једноставно не постоји. Као и Ован, Тауруси су сврсисходни, штавише, воле да постигну жељени брзим темпом. Њихове "половице" не подносе притисак, бјеже од амбициозних партнера. Још једна несрећа је одбацивање односа, који из неког разлога изгледа као погрешан бик. Чак и ако је то велика љубав. Пуно Бикова у старости остају сами или заједно са онима који редовно проверавају снагу свог бескрајног стрпљења. Ко зна који је бољи?

Акуариус

Самопоуздање и љубав према слободи - примарна карактерна црта представника овог знака. То је због њих међу Акуариусом много синглова. Само, у правилу, одсуство друштва не само да их смета, већ их чини и срећним. Па, дајте никоме воду, али има довољно слободног времена за знање и изуме.

И негдје у дубини душе, ови усамљени генијалци вјерују да ће их ускоро неко моћи разумјети и цијенити.

Девица

Интелектуалци. Перфекционисти. Идеалисти. Ови лични квалитети Дев често им ометају успостављање нормалних личних односа. Партнери који су објективно достојни не издржавају константну конкуренцију и бескрајне примједбе. Морате признати да је у љубави апсолутно бескорисно. Друга ствар, када друга половина не достигне висок ниво, у почетку је под старатељством. У таквим ситуацијама, Богородица се открива као брижна "мама" и "тата".

Види такође: Најопаснији знакови зодијака према ФБИ, рејтинг.

То су 5 знакова зодијака, који по правилу остају сами. Да, хороскопи се могу бескрајно оспорити. Доказивање себе и других да је све ово глупост. Да ли ти треба? На крају крајева, много је корисније читати, схватити и донијети праве закључке. И није чињеница да ако сте Рак или, на пример, Лав, онда вам усамљеност не прети.

Погледајте видео: Duh vremena Zeitgeist cijeli film (Јун 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send