Психологија

Очигледни знаци да вас ваш човек не поштује

Pin
Send
Share
Send
Send


Свака жена сања да љубав и разумевање увек владају у њеној породици. И, ако је на почетку везе човек обасуо свог вољеног комплиментима, поклонио поклоне, носио их у рукама у дословном и фигуративном смислу, онда се временом у неким паровима све променило. Уместо љубазних и ласкавих речи, жена чује само приговоре и критике, она увек указује на њене недостатке и грешке. Више не мораш говорити о некаквим ватреним осећањима, јер нема ни поштовања. Ради се о њему и ја бих желио разговарати. То су знакови да вас ваш човек не поштује.

Погледајте и: 5 знакова да је ваш дечко спреман да понуди понуду.

Знакови да вас ваш човек не поштује

  1. Не узима у обзир ваше потребе. Компромис је темељ идеалног односа. Ако ваша друга половина није спремна на уступке за вас, онда је то први знак непоштовања. Штавише, његова тврдоглавост се може манифестовати у свему, од избора филма до заједничког вечерњег гледања и завршавања озбиљнијим одлукама - куповином некретнина или аутомобила, проширењем бизниса или завршетком породице.
  2. Нема подршке. Човек који воли увек ће бити на страни своје друге половине, јер искрено жели да његов вољени буде задовољан и срећан. Ако је равнодушан према својим осећањима, искуствима и емоцијама, онда је вредно размишљати о разлозима за такав став. Иначе, жене су често криви када се стално жале, али чак иу таквој ситуацији, вољена особа ће слушати или се барем претварати и неће бити љута и равнодушна.
  3. Не поштује вашу породицу и пријатеље. Ако он не поштује вашу породицу и ваше пријатеље, то значи да он нема поштовања према вама. Људи који су вам блиски су део вашег живота, из којег не би требало да одбијете ни на који начин, иначе ћете престати бити сами.
  4. Стална критика и контрола. Шта год да радите, он ће сигурно осудити и критиковати за најмању грешку. Може чак да почне да назива имена и, ако је у почетку то могу бити речи „блесав“, „будала“, итд., Онда се ускоро претварају у „глупу“ и „глупу“. Ни у ком случају му не треба опростити.
  5. Не слуша те. Не можете чекати да дођете кући и кажете вољеном о данашњим успесима на послу. Међутим, разумете да вас он једноставно не слуша. А ово је звоно да је ваша веза кренула низбрдо. Отвореност за другу половину, разговор или озбиљна дискусија је од велике важности за однос. Ако се то не догоди, постаје јасно да вас он не поштује.

Види такође: Ваш идеалан мушкарац: Тест онлине.

Поштовање у пару изражава се у хиљадама свакодневних ситница, које се крећу од отворених врата до вољене особе и завршавају ријечима изговореним на састанку и растанку. Поштовање није уобичајена уљудност, то је залог дугих и снажних односа.

Погледајте видео: Контрибуция- Контрибуција 2016 HD српски превод (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send