Дивинатион

Прорицање по датуму рођења за будућност онлине

Који је најважнији број у животу сваке особе? Наравно, његов датум рођења, па знаност о бројевима - нумерологија - препоручује да се обрати пажња на количину добијену додавањем ових цифара, а пророчаници често божанствено по датуму рођења предвиђају будуће догађаје одређене особе.

Прорицање по датуму рођења на интернету на догађај у будућности

Ако особа мора знати да дан долази, може то предвидјети уз помоћ датума рођења и датума свог важног дана. Да бисте то урадили, додајте датуме рођења са бројевима жељеног дана, водите до једног броја и сазнајте тумачење. На примјер, особа је рођена 01.08.1989. Године и жељела би знати што ће бити 14.09.2015. Додајмо: 1 + 8 + 1 + 9 + 8 + 9 + 1 + 4 + 9 + 2 + 1 + 5 = 58 = 5 + 8 = 13 = 1 + 3 = 4. Дакле, кључни број је 4.

Израчунајте број будућих догађаја по датуму рођења:

Можете израчунати број будућег догађаја по датуму рођења и прочитати испод његовог декодирања:

Данас није твој дан. Могуће су повреде и истезања. Не треба склапати уговоре и озбиљне послове. Будите опрезни - можете се лако преварити данас. И данас ће бити тешко и финансијски - морат ћете посудити велику количину новца. Важно је да је важнији - престиж или дугачка јама, који вам се даје након одлуке у корист новца.

Имаш среће. Данас, поред вас увек постоји Анђео чувар који ће вас провести кроз бару проблема и бацити вас на планину проблема. На овај дан можете да радите шта год желите - све ће испасти. Успут, сјајно је време да упознате праве људе. Немојте гурати оне који пружају руку помоћи - можда ће вам требати.

Нема потребе градити дворце у зраку, јер ће и данас остати. Мораћете много да радите да бисте остварили своје планове, тако да се ослободите лењости и укључите се у процес, нико вас не може унапредити ако то не желите. Ово није ваша опција када планина иде на Мухамеда.

Дуго сте планирали овај догађај, тако да га данас можете имплементирати. Нико и ништа неће ово спречити, јер сте много радили, што значи да заслужујете награду - промоцију или бонус, или можда обећавајући пословни пут. Све је у твојим рукама.

Нешто у вашем животу иде погрешно. Проблем је у томе што сте уморни, и морално и физички, тако да не бисте требали пуно радити на овај дан, боље је да га проведете у природи или у окружењу пријатеља и вољених. Успећете, али онда, чим се одморите.

Овај дан је вредан памћења, јер се вероватно не сећате више среће - одлучили сте да започнете свој посао - молим вас, успећете, желите да исповједите своју љубав - ово је такође леп дан, тражите повишицу - не оклевајте. Али под једним условом да сутра нећете бити безбрижни према свом послу, иначе ће сви ваши радови бити изгубљени.

Па, чекали сте оно што сте одувијек тражили. Ризик је добар, али када је константан, то не води ничему добром. Зато не би требало да ризикујете превише, иначе ће проблеми из категорије малих ићи у категорију веома озбиљних, и материјалних и емоционалних.

Ваше идеје су некада користиле. Покушајте барем овог дана да урадите оно што други чине за вас, јер не кажу да ни за шта не кажу да ако желите да урадите добро, урадите то сами. Са вашим рукама и идејама можете створити чудо које ће вам онда донети значајне користи.

На овај дан ћете потрошити много времена размишљајући о свом бићу. Данас се не вреди чинити ништа без процијене свих предности и мана. Данас се сваки корак мора израчунати и онда направити потез који ће донијети срећу у свему.

Погледајте видео: Astrolog Bosa Glusica - Sta je to natalna karta? (Децембар 2019).

Загрузка...