Нумерологи

Магична маникура за привлачење новца и среће

Pin
Send
Share
Send
Send


Према древним веровањима, коса и нокти имају магичну моћ, јер константно расту, што значи да живе одвојено од целог организма. Неки не вјерују у то, други се слажу с том теоријом, користећи нокте за разне чаролије и обреде. Али, било како било, нокти су моћ, ау зависности од њихове обојености, можете успети у одређеном подручју или разочарању ако изаберете погрешан лак. Ако користите нумерологију, можете чак направити магична маникура за привлачење новца и срећето ће вам помоћи да будете срећна и вољена жена.

Дакле, ускоро чекате неки важан догађај, који је покупио све из хаљине и завршио са шминком и косом, сада је потребно да направите своје нокте, тако да све иде без проблема. На овај начин је потребно одабрати боју лака. На пример, идете на венчање, које ће бити 29. октобар, онда бројимо 2 + 9 + 1 + 0 = 12 = 1 + 2 = 3. Значи ваш лак за нокте је три. Позивајући се на ниже наведене вредности, испоставља се да је 3 плави лак, и погодан је за озбиљне догађаје, дакле, да би се постигла хармонија, боље је нокте обојити плаво и ружичасто, јер је то лак - лакост и забава. Међутим, ако сте покупили зелену хаљину, онда ће плава са ружичастим лаком бити неприкладна, тако да можете пронаћи или додатак или једноставно обојити плаво-ружичасте пруге, тачкице или цвијеће на одабраном лаку, све овиси о ситуацији, али њихова потребна је доступност.

Израчунајте број за магичну маникуру

Датум предстојећег догађаја:

Направите бесплатну онлине калкулацију: Код судбине: шта то значи за вас?

Вредност боја за магичну маникуру

1 - црвени лак. Данас ћете бити у центру пажње, тако да ће црвени лак бити добродошао, то ће нагласити вашу слику и дати одређени шарм. Обратите пажњу на чињеницу да данашњи догађај обећава да ће бити светао, могуће су свађе и велика љубав, романтика и страст, као и флерт и љубомора.

2 - зелени лак. Данас ћете бити смирени и уравнотежени, па ако ће догађај за који се припремате бити повезан са презентацијом производа или извештајем у вашем наступу. Изгледат ћете самопоуздано: ваше ријечи ће допријети до сваког слушатеља и бити ће позитивно схваћене. Али, чак и ако идете на састанак, онда ће вам у овом случају зелени лак помоћи да комуницирате - ви ћете се сматрати пријатним разговорником и добром особом, што значи да ћете моћи поново срести тог човека.

3 - плави лак. Данас морате некоме нешто доказати, али не брините, јер ће вам плави лак помоћи да постигнете оно што желите без агресије и напетости. Ова боја ноктију је добра за истраживање свекрве, шефова или за комуникацију са партнерима, наравно, под условом да је то пригушена нијанса.

4 - жути лак. Догађај који одлучите да присуствујете може бити тужан због неких непријатних догађаја, тако да ће вам жути лак помоћи да задржите ситуацију у вашим рукама. Можеш се извући из било каквог огреботина. Наравно, ако имате састанак за овај дан, на примјер, интервју или разговор са непријатељем, онда ће жути лак бити неприкладан, међутим, жута звијезда на једном од ноктију ће помоћи да постанете побједник.

5 - безбојни лак. Ово је лакост невиности. Он је веома погодан за невесту или девојку која први пут иде на састанак, тако да је перципирана као особа, а не гледа на њене спољне квалитете. Са овим лаком, успут, ваше руке ће постати невидљиве, што значи да је и прикладно за презентацију робе која је тренутно најважнија. Успех је загарантован.

6 - црни лак. Вероватно се мало људи усуђује да боји своје нокте са црним лаком, и то из доброг разлога, јер он, у ствари, не носи никакву негативност. Она је конзервативна, стога ће одговарати жени која заузима мјесто, гледајући у њене руке, а њени подређени ће одмах схватити тко је важнији. Због тога овај лак за нокте може обојити нокте, ићи на састанак са властима у нади да ће напредовати у каријери или комуницирати са јаким партнерима. Али, у исто време, вреди покупити одговарајућу одећу да не би изгледала агресивно.

7 - ружичасти лак. С једне стране, то је неозбиљно, али с друге стране - даје једноставност вашем имиџу, тако да они могу обојити нокте, одлазити на састанак или на забавни догађај - вјенчање, рођендан. Биће забавно и безбрижно, остављајући за собом само добре успомене. Али, према нумерологији, данас је богатство на вашој страни, зато наставите - све ће испасти!

8 - сиви лак. Желите да постанете неупадљиви, али у исто време да будете свесни свега тога, а затим обојите своје нокте том бојом. Захваљујући њему, можете се спријатељити с правим људима на пословном догађају, придружити се новом тиму. Сви ће позитивно реаговати на вас, не проналазећи недостатке.

У овом одељку наћи ћете лекције за маникир који се лако могу урадити код куће.

9 - Француски маникир. Ово је најбоља комбинација лакова за вас да се перципира као професионалац у вашем послу, повезан са комуникацијом и едукацијом, тако да је овај маникир погодан за наставнике, васпитаче и универзитетске професоре, посебно данас када је дан када се можете показати као одличан говорник, чак на перформанс.

Pin
Send
Share
Send
Send