Психологија

12 тема које треба избегавати када разговарате са мушкарцем

Pin
Send
Share
Send
Send


"Мој језик је мој непријатељ", каже популарна мудрост. И то постаје посебно важно када је у питању разговор са мушкарцем. Постоје легенде о претераној женској причљивости, што се не може рећи за мушкарце. Мушкарци су, углавном, лаконски. Они су навикли да прво анализирају ситуацију и тек онда формирају мисли у речи. У нашој земљи, речи се често извлаче из неконтролисаног потока који пада на човека са планином не увек неопходних и релевантних информација. Ако не поставите циљ да осрамотите, увредите или повриједите самопоштовање младића, у разговору с њим, избјегавајте табу теме.

Види такође: 10 ствари које никада не би требало рећи човеку у вези.

Теме које треба избегавати када разговарате са мушкарцем

1. Његови и ваши прошли односи

Наравно, питате се колико је девојака имала ваш младић у прошлости. Али замислите да ваше питање о бившем, он ће почети да детаљно описује своју прошлост. Можеш ли да задржиш емоције и да не будеш љубоморан на свог дечка? Тешко. Као резултат тога, беспослени интерес ће се претворити у узрок несклада, лошег расположења и повреде самопоштовања. Чак и сложеније емоције проузрокују да човек прича о вашим прошлим романима. Природа је учинила мушкарце љубоморним и нема потребе да знају како је Олег прије пет година удварао вама и какво је лијепо цвијеће дао Петер, којег сте упознали прошле године. И још више, ни под којим околностима не можете упоредити свог садашњег партнера са прошлошћу. Свако поређење које сте направили повриједило је осјећаје мушкарца болно.

2. Разговарајте о моди и одјећи

Ако професија вашег мушкарца није везана за моду, говорити о томе како је колекција лијепа дошла од Бурберри Прорсума, или колико вам је потребан новац за куповину ципела од Цхристиан Лоубоутина, изазват ће га ужас и досаду. Замислите да младић изненада почне да вам детаљно говори о карактеристикама различитих модела карбуратора или кључева. Највјероватније ћете након таквог разговора помислити да је он досадан. Управо исте емоције настају код мушкараца због ваше жеље да разговарају о "чисто женским" темама.

3. "Реци ми колико ме волиш ..."

Не очекујте од мушкарца шарени опис његових осјећаја према вама. Изузетно је тешко за многе представнике јачег пола да изговарају наизглед једноставне фразе: "Волим те" или "Недостајао си ми". Али њихова суздржаност и неспремност да покажу емоције нису повезани са равнодушношћу. Управо тако уређен да мушкарци више воле да показују осјећаје не ријечима већ дјелима. Ако покушате да подстакнете свог "безосјећајног" типа, учинит ћете га да се осјећа нелагодно.

4. Разговарајте о свом изгледу

Већина људи, дивећи се нашем изгледу, мисле да нам љепоту даје природа. Они су потпуно несвесни да, да би постигли природно руменило, морамо наметнути неколико слојева тона на лицу, а идеално глатка кожа је дар не природе, већ воска или ласерске епилације. Ако желите да вас ваш човек и даље сматра идеалним, не откривајте му женске тајне, детаљно испричавајући о његовим путовањима козметологу и козметичким салонима.

5. Планови за будућност

Говорити о заједничкој будућности је релевантно само у оним случајевима у којима сте потпуно сигурни у озбиљност вашег односа. Ако је роман још увек у фази развоја, тема будућности треба да буде табу за вас, јер ће је човек перципирати као задирање у своју слободу. Свако планирање треба да се одвија не са ваше стране, већ са стране човека.

6. Здравље и женска малаксалост

Наша месечна болест изазива много невоља: лоше расположење, раздражљивост, суза. Међутим, нема потребе да се жалите на овог човека. Због његове физиологије, човек једноставно не може да нас разуме, а разговори о овој теми ће га збунити. Такође не морате да кажете човеку о својим здравственим проблемима ако не желите да вас подсећа на своју посету баки. Једноставно реците да се сада не осећате добро, а да не улазите у детаље.

7. Критика његових пријатеља

Без обзира колико вас човјек воли, пријатељи у његовом животу појавили су се раније од вас, стога су и они важни и значајни за њега. Нисте обавезни да имате искрено саосјећање према пријатељима младића, међутим, избјегавајте критике ако их не желите провоцирати у скандал.

8. Критика његовог тела

Чак и ако је изглед човека далеко од Аполонових стандарда, у срцу се нада да га сматрате најлепшим и најатрактивнијим човеком на свету. И дефинитивно не жели да чује критике из ваших уста упућених његовом пивском трбуху или несавршеним бицепсима.

9. Незадовољство његовим даровима

За мушкарца, избор поклона је стресан. Он се искрено нада да ће вам се свидети његов дар. Стога, чак и ако сте за свој рођендан добили замршену вазу или скуп непотребних фигурина, немојте показивати своје незадовољство, јер иначе мушкарац више неће хтјети даровати поклоне. Боље прије сљедећег одмора, њежно наговестите партнеру оно што вам даје искрену радост.

10. Похвала није у његовој адреси

Можда је ваш пријатељ победио на такмичењу младих извођача, а пријатељ вашег партнера постигао је значајне висине у пословању и искрено се радујете њиховом успјеху. Међутим, ако ви очигледно хвалите друге људе у присуству вашег младића, сумње о вашем интересовању за њихов рачун сигурно ће му се увући у главу. Поред тога, док некога хвалите, изгледа да уздижете ту особу над својим партнером, наглашавајући његову супериорност.

11. Ваша и његова плата

У озбиљним терминима, говор о новцу је неизбјежан. Међутим, ако сте тек недавно почели да се састајете са младићем, избегавајте било каква питања о његовој плати, иначе ће мушкарац помислити да је његова финансијска ситуација најважнија за вас. Такође, немојте рећи човеку колико зарађујете. Прво, такви разговори су једноставно ирелевантни, а друго, ако зарадите више од човека, ова чињеница ће га ставити у незгодан положај.

12. Критика његове мајке

Мама је идеалан за скоро сваког мушкарца. Чак и ако је његова мајка погрешила хиљаду пута, немојте је критиковати, јер у сукобу између вас и ваше мајке, човек неће бити на вашој страни. Штавише, немојте критиковати мајку вашег младића, чак и ако су они сами у сукобу. Без обзира на то каква се свађа десила у њиховој вези, она ће заувек остати његова мајка, а он - њен син.

Погледајте и: 10 ствари које никада не можете рећи мушкарцима.

Поред горе наведених тема, свака особа има своје табуе и забране. Да не бисте намерно повредили вашег младића, будите пажљиви на његова осећања. Разговарајте с њим, гледајте његову реакцију на ваше ријечи и пажљиво слушајте што он каже.

Погледајте видео: Calling All Cars: Disappearing Scar Cinder Dick The Man Who Lost His Face (Септембар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send