Дивинатион

Најопаснији знакови зодијака, према ФБИ, су рејтинг

Pin
Send
Share
Send
Send


Хороскоп нам може много рећи, како о нашој личности, тако ио нашој будућности, и рећи нам о проблемима с којима се суочавамо или какве су нам шансе судбина. Осим тога, хороскоп може открити тајну, који су најопаснији знакови зодијака и које злочине можете очекивати од њих.

Види такође: Најјачи знаци зодијака: Топ-12.

Тако је ФБИ из САД-а доставио статистичке податке о почињеним злочинима, док су астролози према њима извршили анализу и саставили листу најопаснијих зодијачких знакова.

Најопаснији знаци зодијака

12. Близанци. Ово је најмање опасан знак, криминалци се ретко налазе међу Близанцима. Максимум који су способни је за ситне злочине који произилазе из њихове двојне природе.

11. Акуариус. Он има веома љубазно срце, као и претјерани осјећај за правду. Ови људи су јаки, харизматични, паметни, тако да се жртве често налазе међу њима, а не криминалци.

10. Лео. Иако је ово једна од најстрашнијих животиња, овај зодијачки знак није најопаснији међу људима. Чак и његова природна импулсивност неће изазвати убиство. Напротив, напротив, због њихове жестине, они чешће од других улазе у невоље.

9. Ваге. Задржан и добар знак зодијака. Може дуго толерисати док не буде злостављан. Само у овом случају, он је у могућности да почини злочин. Иначе, они обично иду на овај корак због природно напуханог осјећаја правде.

8. Девица. Ово је веома миран и уравнотежен знак, тако да је врло тешко избацити их из себе. Али ко ће то успети - не бити добар, они могу убити. Штавише, они то раде пажљиво и промишљено, не могу то урадити на други начин, јер су у свему тако наклоњени реду.

7. Фисх. Они су саосећајни и сензуални, пријатељски расположени и нису осветољубиви. Стога им је тешко починити злочин. Међутим, они нису безгрешни: природна склоност ка овисности може их учинити серијским манијаком који брутално убијају жртву.

6. Јарац. Статистике показују да је овај зодијачки знак просјечан криминалац. Они цијене закон, увијек живе по правилима. Али ипак међу њима постоје убице. Они ретко убијају, али ако почну, онда их је веома тешко зауставити - они улазе у бес.

5. Сцорпио. Ово су ситни садисти. Ако се наљуте, онда је овај знак способан за много тога: познат по својој крвожедности. Али најгоре је то што се након злочина Шкорпиони не осјећају кривима, што их изнова и изнова гура да наставе свој опасан посао.

4. Ован. Боље је не расправљати с њим, јер они који му кажу да је Ован у криву, могу пожалити. У бесу, овај знак је веома опасан - убијаће без размишљања. Онда, наравно, он ће се повући и опростити, али злочин ће бити почињен, а жртва неће бити оживљена!

3. Стрелац. Он је осветољубив, тако да никада не опрашта. Међу представницима овог знака су и многи лидери криминалних група који су починили масакре.

2. Бик. Ово је један од најопаснијих знакова зодијака. Тврдоглав, хировит и осветољубив. У љутњи је страшно. Међутим, због његове природне рационалности, он ретко иде на независно убиство, он ће увек наћи оне који долазе у помоћ у овом случају. Али приметан је преварант из Тауруса, овде нема једнаког.

1. Рак. Најопаснији знак зодијака. Може убити због љубоморе или промена расположења. Међу њима је доста превараната и убица.

Види такође: Оцена од најпаметнијих до најглупљих и наивних знакова зодијака.

Дакле, најстрашнији криминалац међу ватреним знацима је Стрелац, најопаснији ваздушни знак је Водолија, земаљски Бик је сав његов темперамент, а главни "водени" разбојник је Рак. Страшно?

Погледајте видео: Ako ste ovaj horoskopski znak, Vi ste rodjeni POD SREĆNOM ZVEZDOM (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send