Психологија

10 ствари које жена не би смела да дозволи свом човеку

Pin
Send
Share
Send
Send


Жена има велику способност да опрости и издржи, посебно ако то љубав тражи. Због односа, многе жене не гледају на увреде и понижења које им вољена особа великодушно поклања. Наравно, степен самопоштовања и спремност на компромис има своје, међутим, постоје ствари које ни под којим околностима не би требало да буду дозвољене да се посвете његовом човеку.

Погледајте и: 10 ствари које никада не можете рећи мушкарцима.

Да жена не треба да пусти свог човека

1. Он вас не поштује

Поштовање је темељ сваке везе. Немогуће је изградити заједничку будућност са особом која вас стално критикује, не слуша ваше мишљење и једноставно је не схвата озбиљно. Ви, наравно, можете стати на грло свог поноса, надајући се да ће ваша љубав промијенити човјека. Међутим, не храните се узалудним илузијама, с временом ће се његово непоштовање према вама само погоршати, а критика вас ће постати тежа и немилосрднија. Као резултат, такав однос ће уништити ваше женско самопоштовање.

2. Он вас лаже

Пуно поверење једни у друге је први знак хармоничних односа. Међутим, како можете вјеровати особи која стално скрива нешто од вас, задржава и украшава чињенице? Ако вас особа обмањује на малом нивоу домаћинства, врло је вјеројатно да ће више волети да сакрије нешто значајно. Ако се, на пример, човек усаји о себи, говори о својим достигнућима, који заправо нису били у стварности, то значи да уз помоћ лажи он надокнађује своје ниско самопоштовање.

3. Често се понаша агресивно.

По природи, мушкарци су агресивнији од жена. А понекад ми чак волимо бруталне представнике јачег пола, који ће, ако буде потребно, моћи да заштите себе и своје жене. Међутим, ако је агресија мушкарца усмерена искључиво према вама, то је сигуран знак да се човек брани на ваш рачун. Сваки човек жели да буде јак и храбар, међутим, не успевају сви. Да би задовољили свој унутрашњи комплекс, мушкарци који припадају овој категорији траже слабију жртву, која често постаје најближа особа.

4. Издаја

Реч "издаја" треба схватити не само физичку издају, већ и моралну издају. Ако човек погоди вашу слабу тачку, уклоните ружичасте наочаре, јер његов чин показује да он не вреднује ваша осећања.

5. Он те расплакава

Човек, који вам је судбина предодређена, ушавши у ваш живот, сигурно ће га испунити радошћу. Ако су радње, речи или неактивност човека ваш разлог за сузе, размислите о томе, да ли вам је заиста потребна та особа? Многа езотерична учења користе занимљив начин да се утврди да ли је особа поред вас ваша судбина. Ако, након састанка са човеком, приметите да се ваш живот побољшава у свим областима, а ви сами осећате невиђену лакоћу и непажњу, то значи да идете у правом смеру. Ако је човек унио у твој живот неке проблеме и проблеме, онда не треба да губиш време, емоције и снагу на њему.

6. Користи вас

Човек који заиста воли, урадиће све да вас пре свега окружи пажњом и удобношћу. Ако акције одабраног покажу да је он поред вас само да би задовољио неке од својих циљева, немојте дуго планирати овај однос. Његова осећања ће испарити чим изгуби интерес за вас или пронађе "профитабилније" драги.

7. Он вас критикује

Изабрани човек који воли увек је за њега најатрактивнија, интелигентнија и најлепша жена на свету. Ако вам партнер допушта да критикује ваш изглед, менталне податке или понашање, он каже две ствари: или покушава да се потврди против ваше позадине, или вас једноставно не воли, али недостатак снаге воље и одгоја му не дозвољава да заврси однос лепо. У сваком случају, не би требало да дозволите човеку да подцењује ваше самопоштовање и сије непотребне комплексе.

8. Себичност и равнодушност

Интересантно је веровање: жена, која живи у цивилном браку, сматра се удатом и слободним мушкарцем. Могуће је расправљати са овим убеђењем, али у стварности испада да је често жена која се много труди да развије односе и радикално промени свој живот да би задовољила изабране. Ако се у исто време човек понаша као потрошач, то јест, он прихвата ваше “жртве” без покушаја да вам да било шта заузврат, ваш однос је индиферентан. Тренутно је близу вас, једноставно зато што је он тако удобан, удобан и профитабилан. Али ако је ситуација другачија, не оклевајте, из категорије његове девојке, брзо идете у категорију "бивших".

9. Он је превише љубоморан

Само жене које немају искуства са стварним љубоморним људима могу да се препусте свом самопоштовању фразом - "љубоморна, то значи љубав". Лагана љубомора - стални пратилац љубавних односа. Али ако вас човјек непрестано сумња на издају, забрањује комуникацију с пријатељима и полуди од једног немарног геста или ријечи, живот с таквом особом ће вам изгледати као пакао.

10. Хандворк

Ако се све горе наведене девет тачака још увек могу оспорити, онда је немогуће оправдати човека који је у стању да удари жену. У било којој стресној ситуацији мушкарац, и без обзира на то колико је тежак разлог његове агресије, ако допусти себи да подигне руку на жену, он прелази ту линију, након чега нема повратка. Не могавши се једном обуздати, неће се обуздати сљедећи. Дозвољавајући човеку да се понаша са вама на овај начин, претворит ћете свој живот у низ бескрајних страхова, суза и понижења.

Види такође: 10 ствари које свака жена треба да тражи од мушкараца.

Опростити или не опростити је чисто лична и индивидуална ствар. Међутим, непрестано жртвујући своје принципе и осећања, потцењујете своје достојанство, губите веру у односе и љубав. Али чак и сва конзумирајућа љубав тежи крају, ако двоје људи не теже да је спасе.

Погледајте видео: Контрибуција 2016 - руски филм са преводом (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send