Дивинатион

Нагађање о бројевима - онлине казивање судбине

Pin
Send
Share
Send
Send


Људи често размишљају о својој будућности, јер је неизвјесност увијек застрашујућа, поготово ако дође до проблема који се желе ријешити што је прије могуће. Толико се окреће пророчанствима и пророцима који могу да кажу како да буду у датој ситуацији и где да нађу решење.

Али у модерном свету све се мења, тако да данас није потребно тражити најбољег пророка, пријавити се унапред, а онда стати у ред да чујеш речи утехе или, напротив, бити узнемирено због невоља које обећава будућност. Уосталом, постоји сјајан начин да се предвиди будућност, пошто сте направили судбину на бројевима код куће, покупили лист папира на који можете написати бројеве од једног до стотину, а затим затворите очи и изаберите било који прст (то ће бити ваш број одговор) или се обратите онлине обецању.

Међутим, пре него што кренете у прорицање, морате се припремити на посебан начин: прво, да останете сами у тихој соби (умирујућа музика је дозвољена), друго, да никоме не кажете да ћете имати будућу сесију предвиђања, и треће то треба да се уради тог дана у недељи када сте рођени (на пример, 18. новембар 1991. је био понедељак, што значи да особа која је рођена тог дана мора да претпостави у понедељак), онда ће предвиђање бити тачно. Када будете спремни, морате се концентрисати и ментално поставити питање: "Шта ме чека у будућности?"

.: Гуессинг! :.

Погледајте видео: Why 111970 Bricks Your iPhone (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send