Дивинатион

Најсретнији знакови зодијака 2019. године

Pin
Send
Share
Send
Send


2019. обећава да ће бити време препуно догађаја, пуно емоција. Дефинитивно нећемо пропустити овај период. Али питање је: како ће се догађаји и емоције које људи доживљавају „насликати“? Наравно, ово директно зависи од локације звијезда и планета изнад сваке звијезде Зодијака. И, ако је у неким случајевима такво "бојење" позитивно, како кажу, 50 до 50, онда постоји неколико знакова који се могу назвати истинским изборима Фортуне. Дакле, ево их - најсретнијих знакова зодијака 2019 ...

Види такође: Хороскоп за 2019. на знаковима зодијака за жене.

Најсретнији знакови зодијака 2019. године - најдетаљнији опис

Три пута срећни Ован

Ован ће 2019. године бити фаворизован од стране Јупитера, Сатурна и Венере. Јупитер ће бити у могућности да пошаље људе овог знака на право место у право време, тако да они имају већу вероватноћу да буду у најбољим околностима за себе. Сатурн ће помоћи у проналажењу одговора на најважнија питања за живот. Венера ће Овану дати огромне могућности за личну срећу.

Следеће године, Ован може, ако жели, обавити много занимљивих путовања, проширити своје изгледе и побољшати своју финансијску ситуацију. А за успјех посљедњих (финансијских) представника овог знака, има смисла почети подузимати могуће кораке већ ове године. Ова препорука је повезана са чињеницом да ће Ован постићи највеће резултате у пројектима које ће сада почети.

Промисинг Лион

За Лавов, 2019. година ће бити обиљежена значајним ширењем хоризонта могућности. Они ће моћи да поставе нове, несразмерно велике (до сада) циљеве, формулишу стратешке циљеве и идентификују низ питања која су већ релевантна у блиској будућности. Можемо претпоставити да ће тих 365 дана бити вријеме да квалитативно побољшају живот у свим својим односима.

Јупитер ће помоћи да лавови на време добију плодове својих напора и заслужено признање. Уран ће помоћи Леу да открије своју индивидуалност, што ће им бити од велике помоћи у правим тренуцима. Поред тога, за Лавов ће идуће године бити тест њихове воље и одлучности у кретању напријед; штавише, мора се признати да ће проћи овај животни тест са чашћу.

Фаворите Либра

Скале ће се у 2019. години осећати много слободније него раније. Јупитер ће им дати много прилика да се осећају као прави мајстори живота. То значи да Вага неће морати чекати повољне тренутке; често ће бити сасвим јасно да су они сами слободни да их креирају.

Током наредних 365 дана, многе Ваге ће промијенити основне услове за њихово постојање. Али ће бити довољно да задрже осећај оптимизма у себи, тако да ће се потешкоће повући. Ова особина ће пружити Либри Сатурн, која жели да фаворизује оне од њих који се не држе демонстрирајући малодушност и нестрпљивост. И још један важан тренутак: 2019. Уран ће подићи "блокаду" свог противљења из Ваге. То ће им омогућити да искусе страшан осећај ослобођења, који, као што и јесте, нема никакву основу, али улијева лакоћу и велико позитивно.

Луцки Сагиттариус

Стрелцу ће бити дозвољено да преузме ризике, да креира нове пројекте, о којима су до тада могли само да сањају. Људи овог знака ће моћи изненађујуће тачно осетити околности и држати корак с њима, избјегавајући неуспјехе и неугодна изненађења. Све ово богатство ће им дати Јупитер, за који ће Стријелац постати прави фаворит.

Почетком године, судбина ће окренути лице према Стрелцу захваљујући утицају Урана. У овом тренутку, они се морају ослањати на срећу, која ће за њих настати из потпуно неочекиване стране. Међутим, срећа у овом случају неће нужно бити нешто што окреће живот. Вероватније је да ће се претворити у мале погодности; али пошто ће бити читав низ њих, они највероватније неће проћи незапажено и остаће веома пријатно памћење након тога.

Слуга среће Водолије

Водолија ће имати много прилика да искуси осећај самопоуздања и оптимизма "без нечистоћа". 2019. године, многе наде ће бити испуњене од стране представника овог знака. Управо тај потенцијал обећава Водолији великодушни Јупитер, који ће се од строгог астралног "тутора" за овај период претворити у вриједног асистента.

Види такође: 3 од најнесретнијих знакова зодијака 2019. године.

Водолија се у наредних 365 дана препоручује да храбро и доследно брани своје принципе и настоји да имплементира своје идеје. Они који следе овај савет моћи ће да рачунају на подршку Урана, који ће недвосмислено поздравити сличан приступ животу. Осим тога, Водолија ће имати још једног астролошког савезника - Сатурна. Он ће их гурати да створе дубоке унутрашње структуре које ће трансформисати њихову личну основу. А то ће, заузврат, бити у стању да допринесе успешном тражењу себе у овом свету, његовој сврси и разумевању истинских животних циљева.

Погледајте видео: Najsretniji dan 2019 za svaki horoskopski znak (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send