Психологија

10 типова мушкараца, од којих је боље да се држе подаље

Pin
Send
Share
Send
Send


Све жене знају да не постоји идеалан човјек, па зато они бирају оне који су својим друговима бољи од других. Међутим, постоји низ људи које је најбоље избјегавати, чак и ако су атрактивни и лудо шармантни. Уосталом, врло често врло непријатна особа може да се крије иза спољашње маске слатке и љупке особе. Зато, за ваше добро, морате бити опрезни у избору друге половине. Наравно, то не значи да ћете морати да држите одливке у неколико рунди, у овој ситуацији је још боље да верујете свом срцу, али не заборавите да укључите и своју главу. Дакле, ево неких момака са којима не би требало да се петљате.

Види такође: 7 типова мушкараца који могу уништити ваш живот.

Врсте мушкараца се најбоље држе подаље

  1. Нарцис. На почетку везе можете да се осећате као центар његовог универзума, чини се да је само чекао на вас, па ужива у сваком тренутку проведеном заједно са вама, он испуњава све ваше захтеве и предвиђа све жеље. Али врло брзо се претвара у каприциозну особу, која ваш живот чини потпуним паклом - са ваше стране он чека само своје дивљење и обожавање његове личности. Да бисте је препознали, морате пажљиво погледати изабрани. Увек гледа своју слику идеалног човека, чини све да задовољи свакога, али истовремено стално критикује све за своје очи. Он мисли само на себе, без обзира на жеље и мишљења других.
  2. Није слободан човек. Можда је невероватно привлачан момак са идеалним карактером и пуно позитивних особина, али у њему још увек постоји велики недостатак - он није слободан. Чак и ако овај супер момак каже да је присиљен да живи са својом женом само због дјетета или због своје болести (мушкарци су још увијек ти изумитељи), али врло брзо ће се све завршити и ви ћете бити заједно, не вјерујте му. Поготово ако су његова обећања трајала неколико мјесеци. Чињеница је да је само погодно да човек истовремено води два паралелна живота, где је вољен и цењен, чекао и веровао. Он се никада неће удаљити од своје сродне душе због вас, с којом је тако лијепо и лако провести вријеме, одвојити се од свакодневних проблема. Чак и ако се изненада деси да постигнете свој циљ, онда не би требало да одбацујете могућност да их издајете у будућности. Да ли сте икада помислили да можда ваш човек не замишља свој живот другачије?
  3. Маминог дечака. Његова мајка је савршена и све ради најбоље, кува, шије, плета, разуме људе, итд., Зато му увек иде према савету или се жали на своје проблеме, пита га шта да ради и шта је најбоље за јело. анд веар. Укратко, то је најбоље од најбољих. Ова неземаљска љубав према мајци најчешће се објашњава његовом незрелошћу, неспособношћу да се самостално носи са својим проблемима. Можда ће нека жена моћи да га обузда ако може да игра улогу његове мајке. Али желиш ли да будеш она?
  4. Мр Перфецтион. Да, на почетку чланка је речено да нема идеалних људи, зато будите опрезни са онима који покушавају да по сваку цену докажу супротно. Највјероватније, ово је претварање. У већини случајева, онај који изгледа савршено је прототип нарциса. Зато, пре свега, обратите пажњу на његово понашање са другим људима у оним ситуацијама које вас се не тичу када вас не жели импресионирати. Тек тада можете видјети његово право лице.
  5. Вечни Петар Пан. Живот му је пун авантура, обожава слободу, безбрижан и безобзиран, ведар и веома позитиван. Ове особине привлаче жене. Али он никада неће бити спреман за озбиљну везу. А ако мислите да можете да га поновите, онда ни не покушавајте, још увек не ради. Једина предност овог мушког типа је у томе што никада не скрива своје искрене намјере, као што то чини Нарцис, како би постигао жељени циљ. Уз то не можете рачунати на романтику, али страст ће бити изнад норме.
  6. Шампионски прекршај. Он чини све да би се осећао стално крив. По правилу, његова тактика је да избегне директну конфронтацију, али да створи окружење тако да схватите да сте погрешили. Штавише, он никада неће рећи за своју увреду, морат ћете погодити његовим изгледом, тишином, искривљеним лицем или потпуним незнањем о вама. Ако желиш да цео твој живот зависи од његовог расположења, можеш без страха повезати своју судбину са њим.
  7. Патолошки лажов. Таква особа може уништити ваш живот, јер ћете стално сумњати у његове ријечи, што значи да не можете створити здраву везу. Дакле, на првој лажи, боље је одмах прекинути с њим, јер ако је навикао да лежи током игре или уљепшава стварност током својих прича, он ће се непрестано понашати. Он цијело вријеме вара - о својој прошлости, о разлозима због којих није био у стању да испуни ваш захтјев, о његовом закашњењу, а тиме ио његовим осјећајима према вама. Временом ћете постати сумњичави према њему, знајући његову слабост за лажи.
  8. Дон Јуан. Ово је најопаснија врста мушкараца. Он је пун врлина - финансијски сигуран, весео, дружељубив, изгледа сјајно и врло уљудно. Међутим, немојте мислити да сте ухватили птицу среће. Има огроман недостатак - он је колекционар веза. Такав човек не може бити стално са једним партнером, треба му стална промена пејзажа. Чим почнете да правите заједничке планове, он ће одмах излетети и летети у потрази за новом страшћу. Будите опрезни са таквим људима, нећете га задржати, али он је повриједио вашу душу.
  9. Селфисх Он је непажљив према потребама свог партнера и настојаће да се стави изнад свега. Обратите пажњу на то како се понаша према другима. Ако нема ни љубазности, ни уљудности, већ само ароганције и ароганције, онда ће вас третирати на исти начин - понашање размаженог дјетета. Мораћете да жртвујете своје принципе и циљеве да бисте избегли његово вечно незадовољство. Иако, ако сте навикли да будете у сенци, да постанете тихи роб за вашег султана, онда ћете са таквим човеком сигурно наћи заједнички језик.
  10. Агресор. Ако упознаш особу која не зна како да контролише свој бес, љубоморан је, груб и непоштљив, онда мораш брзо побјећи од њега и колико је то могуће. Такав човек увек доминира, штавише, у агресивном облику. Могуће је и физичко злостављање. Постајете жртва за њега, које он има право да мучи. Заборавите на њега о својој каријери, личном времену, пријатељицама и пријатељима, можда ће вам забранити да комуницирате са рођацима ако их не воле. Ваше мјесто ће бити - сједити код куће, чекати вјернике и срушити његову вјечну ругло, викање и напад.

Види такође: Седам типова људи који вас неће учинити срећним.

Након испитивања типова мушкараца, од којих је боље да се држе подаље, можемо извести следећи закључак: такви представници јачег пола могу имати много позитивних особина, али све позитивно што имају, у тренутку преласка свог понашања. Нема лијепог и складног односа с њима, тако да је потребно напустити комуникацију с таквим човјеком што је прије могуће, иначе можете претворити свој живот у солидан пакао.

Погледајте видео: 5 NAČINA KAKO SE NE LJUBITI! 1. Dio. . thelazyWAVE (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send