Деца

Како направити пластелин дивним животињама, птицама и инсектима: МК у фазама са фотографијама

Pin
Send
Share
Send
Send


Сва дјеца сањају о кућном љубимцу, али неки родитељи из неког разлога не могу себи приуштити кућног љубимца. Међутим, нико не смета одраслима да га направе пластелином. Осим тога, моћи ћемо да научимо све који желе да науче како да праве дивне животиње, птице и инсекте из пластелина: МК ће вам помоћи у томе корак по корак са фотографијом. Захваљујући детаљним упутствима, лако и једноставно. Читав зоолошки врт ће се појавити у вашој кући, што ће сигурно задовољити бебу.

Како направити глину од животиња, птица и инсеката

Скулптура из пластелина није само велико задовољство, већ је и одличан начин да се са децом животињског света учи у ненаметљивој игри. Главно је знати како од глине направити животиње, птице и инсекте како би били што ближе животу. Осим тога, не заборавите на корисност колективне креативности уз мрвицу - позитивне емоције су зајамчене цијелој породици!

Како направити пластелински штене: класе животиња у фазама са фотографијама

Не знате како направити пластелиново штене? На нашем сајту ћете наћи детаљне инструкције са фотографијама о томе како да то урадите једноставно и једноставно.

Како направити пластелинску жабу: мајсторске класе животиња у фазама са фотографијама

Хоћеш ли направити пластичну жабу? Не постоји ништа тешко: пружићемо детаљан водич за израду пластелина амфибија.

Како направити пластелин зец: животињске радионице у фазама са фотографијама

Скулптура из пластелина зеца је забавна и фасцинантна. Дакле, сватко тко жели да научи како да то уради ће имати користи од нашег мастер класа са живописним фотографијама и детаљним описом. Код нас ћете успети.

Јеж од кестена и глине. Дечји занати од природних материјала

Не знате шта да радите са дететом у јесенским хладним вечерима? Направите прелијепог јежа од пластелина и кестена, користећи фотографије и детаљне инструкције понуђене на нашем сајту.

Сова из пластелина уради сам. Корак по корак лекција о моделирању за децу

Предлажемо вам да заједно са својим дјететом направите сјајну пластину сову. Нека се смести у ваш дом и постанете омиљени симбол мудрости и мира.

Ред Дог пластелин до-ит-иоурселф: дечији ручни рад

Црвенкасти пластелин пас изгледа живахно и забавно. То значи да ће вам се беба сигурно свидети. На нашој веб страници можете наћи и детаљан водич за његово креирање.

Пластицине киттен - дечји занати: лекција са корак по корак фотографијама

Како направити пластеник-мачић, можете сазнати у фазној фотографији на нашој веб страници. Ваше дете ће волети ову слатку животињу на први поглед.

Лептир од пластелина - дечији занати: мајсторска радионица са фотографијама

Да ли желиш да направиш пластелин лептир заједно са дететом? Нудимо најједноставнији и истовремено оригиналан начин моделирања свијетлог и њежног инсекта. Допашће ти се.

Коњ од глине: ДИИ обрт властитим рукама

Фасцинантан процес моделирања глине не само да захвата дјецу, већ и одрасле. Као парцела за заједничко моделирање нудимо мајсторску радионицу о креирању лијепог пластелинског коња.

Како направити јеж од кукова

Јеж од кукова - један од најпопуларнијих заната. Како то урадити, можете се о томе сјетити сами, али на нашој веб страници наћи ћете детаљне упуте са фотографијама, што ће увелике олакшати задатак.

Како направити цртани лик из пластелина? Анималс анд Бирдс

Свако дете воли да гледа цртане филмове, тако да ако има прилику да направи омиљене ликове својим рукама, неће бити радости. Али дијете не може без помоћи родитеља, што значи да одрасла особа треба припремити и детаљно проучити како цртати цртане ликове из пластелина прије овог важног задатка. Животиње и птице - ликови из цртића су прототипови представника обичног животињског свијета, стога их је лакше креирати. Али са фиктивним ликовима ће морати да се окрећу, али ако то желе, и то постаје могуће. Захваљујући мастер класи на нашем сајту, то ће бити лако и једноставно.

Пепа Свињетина од пластелина уради сам: лекција корак по корак са фотографијама

Пеппа Пиг је омиљена за све бебе, тако да свако жели да је има код куће. Одлучили смо да помогнемо родитељима да испуне свој сан из детињства и да понудимо мајсторску радионицу о томе како да од глине обликују Пеппуове мумпс.

Погледајте видео: јединство цркава се догодило 1965-дужа верзија + монах Антоније , побуњени Светогорци (Јун 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send