Нумерологи

Нумерологија и избор имена компаније, бесплатне онлине калкулације

Pin
Send
Share
Send
Send


Савремени свет је свет пословних и пословних људи који желе и труде се да зараде што је више могуће како би живјели пристојно и пристојно. Десило се да се ово може постићи ако радите за себе. То отвара мноштво фирми из различитих индустрија, чији власници се боре да добију име које ће касније радити за њих.

Желео бих да говорим о овоме: како да именујем ваше предузеће тако да оно доноси успех и благостање. Нумерологија ће помоћи у томе: име компаније може се подићи ако знате неке тајне ове науке.

Дакле, пре него што почнете да измишљате назив свог бизниса, препоручљиво је да проверите да ли га неко већ користи: сигурно постоји маса стоматологије "Дентал", "Дент плус", "Супердент", итд. "Баби", "Кроха", "Карапуз". Затим, када је име проверено на свим ставкама, потребно је да израчунате његову бројчану вредност да бисте сазнали да ли ће то донети успех вашој компанији.

Требало би да напишете измишљену реч, на пример, "Дијамант", и пребројите њен број користећи табелу испод.

123456789
А
Анд
Са
Б
Б
Тх
Т
С
Ин
То
Хаве
Б
Р
Л
Ф
Ух
Д
М
Кс
У
Е
Х
Ц
Ја јесам
Ё
Ох
Х
Ф
Ф
Сх
Х
Р
У
ДАндАМАХТ
5115162

Бројимо: 5 + 1 + 1 + 5 + 1 + 6 + 2 = 21 = 2 + 1 = 3. Дакле, број имена ваше компаније је 3.

Израчунајте број и сазнајте које је име компаније у смислу нумерологије.

Унесите процијењени назив твртке:

Број вашег имена можете израчунати према горе приказаној шеми и прочитати његов опис на линковима испод:

Овај број је погодан за компаније које се баве оглашавањем, јер ће увијек бити испред. Њихове идеје су увек најбоље, односно неће бити пуштања клијената, што ће се савршено одразити на популарност овог предузећа. Иначе, "јединица" је погодна за фирму чији је оснивач средовечна жена. Она може покренути било који посао, не нужно рекламирање, успјех је зајамчен!

Овај број је погодан за предузећа која циљају на дјецу - приватне вртиће и школе, дјечје клубове и трговине, као и центре за забаву. Дјеца ће вољети мјесто које је под ауторитетом „двоје“, и радо ће га посјетити изнова и изнова.

Ово је породични број, што значи да је "тројка" пожељна за компанију повезану са породицом - ресторани, кафићи, водени паркови, клубови у којима можете проводити време са децом. То ће бити добро за родитеље и дјецу, старије особе и људе средњих година. Осим тога, "тројка" - велико име за породични бизнис.

Озбиљно предузеће мора имати озбиљно име, а то је у оквиру моћи четири. Под њеним покровитељством бит ће добро индустријализирана, изграђена и велика аграрна заједница. Ако сте вољни да радите напорно, али и много добијате, онда ваша компанија мора бити под "четири".

Ово је број који је одговоран за диван одмор, тако да ће под његовим овластима бити добро за туристичке компаније или за спортове - фитнес, плес, клубове за књиге, гдје ће се људи осјећати удобно и опуштено, уживајући у посјети.

Овим бројем управља Венера, што значи да је „шест“ најпогоднији за козметичке салоне, козметичке компаније, као и за продавнице женске одеће. Овде ће се љубазан секс увек осећати у најбољем светлу, што значи да им неће бити краја.

Ова фигура је погодна за скупе парфимерије, крзно, кожу или златарнице, као и антиквитете. Власник предузећа мора бити солидног узраста; млади људи, чак и са новцем, нажалост, немају среће са овом цифром - можда неће успети.

Ово је монетарни број, тако да је савршен за банке или адвокатске канцеларије, нотаре или адвокатске канцеларије које се баве имовином и некретнинама.

Број 9 је смирен, стога је погодан за психолошке клинике, као и медицинске установе, на примјер, стоматологију, приватне болнице и друга предузећа која могу изазвати анксиозност код људи. Људи ће увек бити удобни и удобни са вама, без обзира на растуће проблеме.

Погледајте видео: Datum rođenja određuje tip ličnosti - PROVERITE! (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send