Дивинатион

4 знака зодијака, који ће се дијелити с вољенима до краја 2018. године

Pin
Send
Share
Send
Send


Чак и најбољи односи могу једног дана завршити. Има много разлога - неко се труди за више и није спреман да сачека да партнер буде спреман за промену, неко упознаје другу особу, а неко се пробудио и схватио да су му ружичасте чаше љубави пале од њега и да није спреман узми сродну душу са прљавим чарапама испод кревета и ноћним хркањем. Наравно, још увек можете покушати да одржите везу, без обзира на све, али, с друге стране, зашто, ако живот са невољеном особом постане терет.

До краја године има их доста, а ако још увек сумњате да ли ћете бити заједно са својим партнером или се ипак одлучите на прекид, рећи ћемо вам шта вам обећавају звезде. Према астролошкој прогнози, 4 знака зодијака се могу дијелити с вољенима до краја 2018. године. Дакле ...

Види такође: Хороскоп за 2019. на знаковима зодијака за жене.

Рак. Представници ове зодијачке констелације ове године ће завршити са нестабилношћу у љубавним односима. Коначну одлуку о паузи ће донијети крајем децембра. И, изненађујуће, они ће то урадити с лакоћом, потпуно заборавивши на другу половину. Као да није у њиховом животу. У јануару ће имати нову везу.

Ован. Крајем новембра, овај знак ће патити због разочарења у вољеном, па ће већ почетком децембра, пошто је по својој природи максималистички, одлучити о коначном прекиду са издајником. Штавише, заувек га прекрижите из свог живота. Иначе, он ће се побринути да њихови заједнички пријатељи учине исто. Али то није све - он ће покушати да уништи живот свог бившег партнера што је више могуће. А они су племенити осветници.

Лион. Они ће прекинути свој однос са другом половицом само зато што су се исцрпили. Лавови, у принципу, не један од оних који су чврсто везани за партнера. Ако им досађује веза, онда је лако растргну и наставе без размишљања о прошлости. На крају, ту је толико много лепих људи, тако да Лав неће дуго остати сам.

Јарац Многи представници овог знака у новембру ће одлучити да паузирају љубавне односе, а до краја децембра ће се и даље одлучивати на потпуну паузу. Они ће то урадити лако, имају јединствену вештину - Јарци, ако желе, једноставно избацују из главе узнемирујуће емоције и наклоност, и крећу даље. Тако да патња од њих неће чекати.

Види такође: 3 од најнесретнијих знакова зодијака 2019. године.

Наравно, ова информација није апсолутна. Најтачнија слика даје индивидуалну астролошку прогнозу. Али ипак вреди размишљати, поготово ако је однос почео да се разбија. Можда не би требало да се повлачите са њима ако финале није далеко.

Погледајте видео: GODINE - MC Yankoo ft. DJ Bobby B. & Jacky Jack (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send