Психологија

Људи раде кад не желе да се удају

Pin
Send
Share
Send
Send


Зашто мушкарци не желе да се удају? Често жене које имају дуг живот са мушкарцем почињу да стварају илузије о будућим стабилним и дугорочним везама. Међутим, нису сви представници јачег спола спремни да оснују породицу, чак и ако имају сталног партнера. Дакле, како одредити да ли су намјере вољене особе озбиљне, или уопће не размишља о породици? Потребно је погледати његово понашање.

Види и: Зашто се твој дечко никада не уда за тебе.

Шта мушкарци раде када не желе да се удају

  1. Покушава да те промени. Ако стално чујете такве фразе као "Драга, али нисте мислили да се пријавите у теретану?", "Зашто не носите оне ципеле које сам вам дао, ваше ноге су много тање у њима?" књигу коју је мој пријатељ препоручио? Већ је прочитала све. ”Једном ријечју, он стално покушава да вас преобрази, као да се уклапа у неки од његових идеала. Наравно, није лоше што ваш човек жели да вас учини бољим, али, с друге стране, његове речи се такође могу схватити као покушај уништења индивидуалности у вама. Ако његови коментари у вези са вама излазе из рога обиља, онда треба да размислите о томе, можда нисте задовољни њиме.
  2. Имате цело домаћинство.Наравно, ви познајете боље од њега где се у кући налазе ручници, кашике и виљушке, као и колико је укусно кухати јуху, али његово незнање не ослобађа помоћ да помогне око куће. У хармоничним односима, партнери се међусобно подржавају у свему, а вољена особа чини управо то.
  3. Никад те не плаћа. Ако је ваш однос тако обичан да сватко плаћа за себе, онда је то ваш посао. Али они који воле, бар понекад морају сами да плате за куповину хране или пут до ресторана. Такво понашање је неко признање вриједности једне особе од стране другог. Човек који верује да је друга половина, стално узимајући сопствене трошкове за себе, је норма, не поштује је, а самим тим и заједничку будућност и не треба да говори.
  4. Сама никад не зове прво. Наравно, у 21. веку нема ничег осуђиваног ако жена преузме иницијативу у своје руке и позове или пише свом човеку. Међутим, ако се то стално дешава, онда је вредно размотрити да ли је заинтересован за ваш однос?
  5. Не можете рачунати на њега. У пару партнера, они увек рачунају једни на друге, што се тиче финансијских и личних питања. Али, ако ви, чак и ако сте у вези, не можете да се ослоните на свог човека, поставља се питање, зашто се то дешава? Можда вам једноставно није потребан.
  6. Чекам ваше извињење.Када се конфликт појави, ви сте увек први који сте примили примирје, чак и ако сте сигурни да он није у праву? Особа која жели да проведе остатак свог живота с тобом неће то учинити - сигурно ће се помирити и неће се дурити данима.
  7. Он вас не подржава.Свако има свој циљ, и веома је важно да онај који може да подржи на путу да то постигне, даје руку када се спотакнеш, или да даш наду у тренуцима сумње. Ако је ваш човек индиферентан према вашим циљевима, онда је то знак да је он равнодушан према вама.

Види и: Зашто се мушкарци удају.

Укратко, понашање вољене особе може много рећи о његовим плановима за будућност. Ако покуша да се прилагоди вашим идејама о правом мушкарцу, а такође активно учествује у вашем животу, следи ваш савет и сигурни сте да се увек можете ослонити на њега, што указује да се нада дугој и озбиљној вези . Ако ваш човек води далеки животни стил, не улази у ваше послове и проблеме, чак и ако стално покушавате да их поделите са њим, радије ставите дебелу тачку у ваш однос. На крају крајева, складна заједница би требала дати срећу!

Погледајте видео: Стефановић : Свако ко је добронамеран је добродошао (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send