Дивинатион

Три најнесретнија знака зодијака 2019. године

Pin
Send
Share
Send
Send


Да ли ће 2019. година бити једноставна и удобна за живот? Астрологија каже да ће бити другачије. Неко ће бити срећнији, неко ће бити присиљен да одустане ... И једно од најузбудљивијих питања је који су најсретнији знаци зодијака 2019. године. Срећом, нико неће бити заиста незадовољан у овом периоду, јер је одређени степен позитивности присутан у хороскопу сваког од знакова. Дакле, ми једноставно издвајамо оне представнике зодијачког пантеона, за које је пожељно да размишљамо о неким аспектима њиховог хороскопа како би избегли досадне грешке 2019. године.

Види такође: Хороскоп за 2019. на знаковима зодијака за жене.

Најгори знакови зодијака 2019. године

Близанци: Имплицитне перспективе

Године 2019. Близанци ће искусити утицај опозиционог Јупитера. То се може изразити у низу неугодних тренутака - у настајању правних тешкоћа, у материјалним проблемима, у тешкоћама у односима са окружењем. Све то, наравно, не води благостању и брзом успјеху. Међутим, тај утицај није фаталан и прилично савладив. Оно што је потребно је опрез у изјавама и поступцима, као и светска мудрост. Близанци, који ће се тако понашати, можда се не плаше критичних проблема. Они ће живети 2019. релативно стабилно и на нормалном позитивном нивоу. Само повремено ће имати осјећај да се догађаји не могу предвидјети.

Почетком године (јануар-фебруар) Близанци би требало да буду опрезни, јер ће Уран у том периоду активно утицати на њих. Утицај овога се изражава у чињеници да ће представници знака Близанци бити у зони емоционалне турбуленције. Они ће имати осећај да се дешавају промене, и није јасно да ли ће се показати позитивним или не. Неће бити већег разлога за страх од нечега овде, јер ће утицај Урана као целине бити позитиван. Међутим, неизвесност може бити узнемирујућа, што вас присиљава да предузмете погрешне кораке и изговорите погрешне ријечи. Тако почињу њихови животи 2019. године, пожељно им је са унутрашњим духом оптимизма и радосне перцепције стварности.

Рак: Неоправдана очекивања

Проблем за Раков 2019. године биће њихове фантазије. А покушај да их се убеди да не граде утопијске планове, да не лете у облацима, итд., Нема смисла, јер ће на њих утицати ретроградни Нептун, који ће се осећати током друге половине године. Међутим, у овом случају могуће је тврдити да је стакло полупразно и да је у исто вријеме полупразно. Заиста, у првој половини године тај утицај неће бити! Значи уопште није лоше.

На крају године (децембар), негативни утицај Јупитера биће додат у супротности са Нептуном. То ће повећати ризик од грешака и вањских препрека. А да би се изједначили негативи планета, током овог периода, раковима се препоручује да „леже ниско“ и да не преузимају одговорне одлуке, а не да започињу нове пројекте, а не да врше велике куповине.

Између осталог, Уран у опозицији ће деловати на Ракова. То би им такође могло створити животне тешкоће. Међутим, и њима је сасвим могуће избећи. Да бисте то урадили, покушајте да избегнете наглашену демонстрацију њихове индивидуалности, као и манифестације карактера као амбициозности и поноса.

Јарац: принудна промена

У пролеће (крајем априла) Сатурн за Јарца ће бити ретроградан. Ова планета, која је њихов заштитник, у периоду до средине септембра ће их тешко погодити, присиљавајући их да имају сумње, искушења, жељу да говоре више од тога. А то значи вероватноћу доношења погрешних одлука, као и ситуација које могу покварити слику. Стога, Јарац у овом тренутку треба да буде изузетно прикупљен и пажљив, да не би урадио нешто о чему ће касније морати да се жали.

Види и: Најсретнији знакови зодијака 2019. године.

Тренуци напона могу створити дане када ће се Сунчева помрачења појавити у знаку Јарца. То ће се десити два пута - 6. јануара, а затим крајем године, 26. децембра. Ових дана и наредних неколико дана прије и послије помрачења могу донијети много проблема у живот Јарца ако се не суздрже од активних активности. Да би их се избегло, људима овог знака се саветује да не учествују у пословима који садрже елемент ризика, а не да путују (нарочито оне на даљину), а не да потписују важне папире. Боље у тим периодима да привуче читање, проучавање корисних информација о примењеним активностима (на пример, у башти).

Погледајте видео: GODINE - MC Yankoo ft. DJ Bobby B. & Jacky Jack (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send