Психологија

То значи да тип више није заинтересован за вас, чак и ако сте заједно

Pin
Send
Share
Send
Send


Да ли осећате да ваш дечко није заинтересован за ваш живот и да се удаљава од вас? Вероватно је то истина. Наравно, можете се увјерити да у сваком пару има успона и падова, јер чак и односи нису нормални, али и даље слушају вашу интуицију. Она ријетко изостаје са лијепог спола. Обратите пажњу на знакове које ваш дечко даје - он је увек несретан или веома заузет; чак и близу, он је далеко; престали да делите емоције. Прикупили смо неке доказе да је ваша унија уништена.

Види такође: Како сазнати да је тип стварно заљубљен у тебе.

5 сигнализира да тип више није заинтересиран за ваш живот

  1. Престао је да буде љубоморан. Односи се граде на поверењу, а манипулација вољеном особом, чинећи га љубоморним, је свакако низак, али, с друге стране, љубомора је показатељ да нисте равнодушни према њему. Можда неће направити насилне сцене љубоморе, али израз на његовом лицу дефинитивно ће дати незадовољство након фразе коју сте споменули о другом типу - то је природна реакција особе која има осјећаје према вама. Успут, тип који је одлучио да оде, чак ће бити задовољан таквим стањем ствари, јер ако имате другог, онда ће му бити лакше да оде, користећи те информације као изговор за одлазак.
  2. Проводи мање времена са вама. Ако сте почели да примећујете да је он увек био заузет нечим - састанак са пријатељем, фудбал, пиво са колегама, итд., А све чешће је одбијао да прихвати ваше понуде да заједно проведу викенд, вечеру или да оду у биоскоп. Размислите о разлозима. Можда ти је било непријатно. Боље је причати о томе, тако да једног дана нећете бити сами са поруком у рукама да је он заувијек отишао. Успут, његов стални избор у корист колективних окупљања са вашим пријатељима, уместо романтичне вечери заједно, треба да упозори ...
  3. Он не жели да прави планове за будућност.Раније сте планирали да заједно проведете празнике, али сада, када почнете да причате о њему, ваш дечко само ћути. Ово звоно за узбуну, највероватније, не жели ништа да има са вама. Наравно, за њега можете наћи изговор да има финансијске проблеме, али их он скрива од вас, да га не узнемирите. Међутим, ако тип непрестано одбија ваше позиве да посете или једноставно не дође, без објашњавања, онда остаје чињеница да он не може директно да вам каже да жели да оде.
  4. Он не дели своја осећања и емоције. У нормалним односима, природно је подијелити своја осјећања за тај дан, и то је било прије - ваш дечко је увијек говорио о догађајима који су му се догодили током дана, али сада је зид нарастао између вас. Чак и ако почнете да му постављате питања о томе како је провео своје време, такође ћете добити тишину као одговор. У овом питању је боље не повући и питати директно шта се догодило? На крају крајева, његова пасивност у комуникацији је знак да се не жели везати обавезама, што доводи до прекида.
  5. Он избегава интимност са тобом. Губљење жеље за партнером није нова тема, тако да не треба мислити да је ово крај односа. Можда је имао неке проблеме од којих жели да вас спаси, али га спречавају да се опусти. Међутим, ако сте раније непрестано грлили, љубили, а сада чак није ни имао жељу да вас додирне - удаљава се или се удаљава када се притиснете против њега, онда је ово први знак да он има још једну или је уморан од вас.

Види такође: 10 знакова да твој дечко жели да оде.

Ако примите горе наведене сигнале од свог партнера, онда је време да разговарате са њим. Можда разговарајући, можете поправити нешто да бисте поново повратили његов интерес за себе. Међутим, можда је касно да се нешто уради, а онда ћете после разговора барем дотакнути и започети живот са нове странице.

Погледајте видео: How to Use TO & FOR English Prepositions. Common Grammar Mistakes (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send