Лепота и здравље

Светао летњи маникирни лак са жигом. Пхото лессон

Пошто су топли дани напокон стигли, желим више времена да будем на улици. Упијте ове сјајне боје. И такође желим да ажурирам своју гардеробу, направим нову фризуру и, наравно, светлу летњу маникуру, сочну као лишће, светлу као бобице. И са овим нећете имати проблема. Заиста, у нашем свету тако велика разноликост боја лака. И не подижите боју лака испод ружа - већ је застарјела. Сада се маникир врши према тону одеће, расположењу итд. Данас желим да вам покажем једноставан маникир за летње расположење. Али урадио сам маникир да би се уклопио у боју кошуље. Има исте нијансе као и боја лака на мојим ноктима.

Лаки сјајни маникирни лак са жигом, фото.

Погледајте и друге кућне маникуре.

Па, нећу вас дуго мучити, хајдемо на посао. Ми нећемо направити маникир и маникир за гел. Нека вам руке и нокти буду добро неговани две недеље. Многи се сигурно неће сложити, кажу, колико дуго треба носити такав маникир. Али нико вам не забрањује да га промените крајем недеље. Све по вашем нахођењу.

За маникир нам је потребно:

 • филе за нокте
 • бафик
 • весло
 • маказе за нокте
 • форцепс
 • дегреасер
 • ултрабонд
 • база
 • гел за нокте у боји
 • топ
 • да би се уклонио лепљиви слој
 • макнути (ако је потребно уклонити претходни гел за нокте)
 • бела боја или лак за жигосање
 • сет за штанцање (шаблонска плоча, спужва и стругач).

Корак по корак лекција светлог лета

1) Све девојке знају како се припремају за маникир. Уклоните старо полирање или стари гел за полирање. Дајемо ноктима облик, одсечемо сав вишак, радимо купку за руке, уклонимо кутикулу у круг. Уклоните буфф слој горњег слоја.

Затим, нанесите свјежи одмашћивач нокта, мислим да је јасно да он то чини - одмашћује плоче нокта. Следећи корак је примена ултрабонда. Ово је неопходно за чврсто повезивање гелова за нокте са плочом нокта. Пхото 2.

2) Сада нанесите базу за гел гел. Густ је, па радимо са њим пажљиво и покривамо целу плочу нокта. Слика 3-4.

3) Осушите нокте у лампи 2 минута. Слика 5.

4) Сада примените главну боју. Слика 6.

5) Иначе, боја је већ текућа од базе. Тако да понекад морате покрити у два слоја. Не заборавите да осушите сваки слој у лампи. Остављамо прстен који није направљен, имаћемо соичну зелену боју. Пхото 7.

6) Тако спреман маникир, мало их је. Пхото 8.

7) Покријте плочу нокта са базом и осушите је у лампи још 2 минута. Пхото 9.

8) Течност за уклањање лепљивог слоја обришите све нокте. Пхото 10.

Рад са гел гелом је скоро готов. Сада идите на жигосање. Изаберите тањир са жељеним узорком. На њега нанесемо бијели лак. Пажљиво уклоните вишак слоја са стругачем или боље са непотребном пластичном картицом и преврните спужву преко шаре, да тако кажем, пребаците узорак са платине на спужву. Сви покрети су брзи, јер се лак брзо суши, и још увек морамо да га ставимо на нокат.

9) Намјерно сам снимио неколико фотографија, тако да би то било јасно видљиво, јер се цртеж пребацио на спужву. Пхото 11-13.

10) Нанесите узорак на нокат. Суши се тренутно. Можете поново покрити овај нокат врхом и послати га на лампу 2 минута. Затим обришите течност да уклоните лепљиви слој и подмажите кутикулу уљем или хидратантном кремом за руке. Пхото 14.

Погледајте и корак по корак: Љетни маникир “Пинк Грапефруит”.

Овде имам тако светлу летњу маникуру, у складу са главним бојама моје омиљене кошуље. Да, могу га носити без скидања, тако да је утонула у моју душу. Пхото 15-17.

Погледајте видео: best lesson in photography for beginners - entire course in one image (Фебруар 2020).

Загрузка...