Лепота и здравље

Лепа шминка у смеђим тоновима: лекција са фотографијом

Pin
Send
Share
Send
Send


У овој радионици ћемо извести веома лијепу шминку за очи у смеђим и плавим тоновима, која може бити погодна за вечерње, свадбене и шминкање за фотографирање. Такав план чини шминкање као многе девојке, јер визуелно чини очи већим, стрела згусне цилијарни ред, а светли покретни капак чини изглед свежим.

Види такође: Шминка у јесенским бојама за зелене и плаве очи, лекција са фотографијама.

Да бисте направили предивну шминку у смеђе-плавим тоновима, требаће вам

  • беле и плаве сенке;
  • палета смеђих нијанси;
  • блацк еиелинер;
  • четке;
  • седефасте светле сенке у углу и испод обрве.

Лекција шминке у смеђој и плавој боји

Плава нијанса се увијек може замијенити љубичастом или зеленом, као и хладне нијансе смеђе до топле.

Пре него што урадите ову шминку, најбоље је да обрадите кожу капака. Очистите кожу и нанесите танки слој подлоге испод сјенила, што ће спријечити ваљање и отисак. Радите кроз доње и горње капке. Затим нанесите танки слој тонске основе и причврстите је сенкама на боју коже. Такође изаберите водоотпорни оловка за очи, тако да ће шминка вероватно трајати дуго и осећате се сигурним током дана и вечери.

За следећи корак, капак треба да буде сув. Четком цртамо траку смеђих сјена између покретних и фиксних капака. Тацно тамо где крајеви заврсавају, реп овог дела це се одмах усмерити према горе према храму. Овај бенд би требао бити врло интензиван, јер ћемо га отрести.

Руку кистом усмеравамо према храму, гомила киста се држи под оштрим углом и гасимо сенке док се не формира природна магла. Ако је фиксни капак много већи од покретног капка, онда сенчење не би требало да буде више од половине удаљености од прегиба до обрве.

Да је смеђа измаглица била глаткија, пробајмо нијансу нијансе која неутралише тамно смеђу боју.

Очистите подручје покретног капка од смеђих смеђих сенки и потпуно прекријте белом нијансом. Слој треба да буде затегнут и близу линије савијања.

Плаву боју угасимо под оштрим углом, почевши од спољашњег угла ока. Нацртамо као плаву стрелицу преко ширине капка, али је замагљујемо бијелим сјенама.

Нанесите лагану бисерну нијансу на деликатан сјај у углу ока.

Почните да цртате стрелицу са њеног краја. Прво, постављамо правац према храму, а затим се повезујемо са линијом дуж горњег цилијарног реда. Поступно, стрелица се згусне.

Такође нећемо занемарити доњи капак и пустити да донесемо смеђе сенке, дајући волумен оку. Линија доњег капка може се лагано спустити за неколико милиметара од стреле, или пустити да тече строго дуж свог репа.

Погледајте видео: Bill Schnoebelen - Interview With an Ex Vampire 3 of 9 Multi-Language (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send