Дивинатион

Оцењивање од најпаметнијих до најглупљих и наивних знакова зодијака

Pin
Send
Share
Send
Send


Астролози су одлучили да открију који су најинтелигентнији знаци зодијака, глупи, наивни и проницави. Након дугог истраживачког рада, направили су рејтинг: на врху листе били су интелектуалци, а на крају - поуздани знаци.

Види такође: Најсекси и страствени знаци зодијака.

Оцена од најпаметнијих до наивних и глупих знакова зодијака

 1. Близанци Најинтелигентнији знак, који увек има спреман одговор на свако постављено питање. Ови људи нису само памет, већ и лукави, ако не знају шта да одговоре, почињу да се претварају да нису чули или су презаузети. Плус Близанци и чињеница да увијек држе емоције под контролом, тако да дјелују у тешким ситуацијама с главом, а не срцем. Њихова интелигенција је такођер цијењена од стране власти: овај Близанци могу продавати снијег усред зиме. Такође, никада се не заустављају на ловорикама, стално обнављајући своје знање.
 2. Рак Мало људи може погодити како је Рак паметан, он само не воли да се хвали, али овај знак има веома високу интелигенцију. Поред тога, он је одличан психолог и манипулатор, тако да лако достиже свој циљ. Међутим, немогуће је рећи да Раков има флексибилан ум. Сваки корак овог знака зодијака је пажљиво промишљен, јер журба је препуна великих грешака.
 3. Девица - Ово је знак чије су менталне способности подцењене од многих. Дјевица је опрезна и педантна, увек проналази недостатке у свему, тако да ретко прави грешке у раду и избору пријатеља. Дјевице су често немилосрдне према другима - маском врлине организују освету и граде дијаболичне планове. Једном речју, морате бити пажљиви са овим знаком - он је паметан, што значи да ће га бити тешко преварити, а све је увијек под контролом.
 4. Сцорпион Често се претвара да је наиван и глуп, тако да му не дају питања и задатке које не жели да одговори и не жели да их изведе. Овај знак је веома тврдоглав. Они су добри манипулатори. По природи зла, а неки се чак могу назвати садистима. За освету, они увек развијају детаљан план који обавезно морају да примене. Вањски су лијепе и лијепе, али у души сваког представника овог знака постоји љутња и незадовољство које ће једном показати.
 5. Акуариус. Овај знак је несебична особа, али док су његови интереси у питању. Овде се претвара у паметног лукавца. Његова хладноћа и смиреност нестају, појављује се пажљива интелектуална особа која ће се много трудити у циљу свог циља. Али, занимљиво, у животним ситуацијама, Водолија је веома тешко сама схватити, треба му неко ко говори и усмјерава, иначе овај знак може разбити дрва.
 6. Јарац. Овим знаком боље је не укључивати се - врло интелигентно и рационално. Он вјешто заобилази све тешке ситуације, док користи интелект само на пола. Што се тиче професионалних активности, овај знак ће свакоме дати главу - у његовим рукама случај гори. Он се посвећује својој страсти, постижући високе резултате.
 7. Ваге. Овај знак је помало наиван, али увијек зна како се заштитити одабиром дипломатског начина рјешавања сукоба. Снага није његова метода, он избјегава неугодне ситуације са свим могућностима, показујући лукавост. Често је Вага неодлучна, што није најбоље што се одражава у њиховим животима - они се користе, али се плаше да то кажу и наставе да слушају манипулатора.
 8. Лион. У стварности, Лавови нису тако цоол као што се показују - постуринг и жеља да буду бољи - њихов други "ја". Међу овим знаком има много ПР-а, јер захваљујући њиховом природном говорништву, они знају како да импресионирају и очаравају публику. Лавови са својим спољашњим сјајем су веома рањиви, увек се сећају грешака и покушавају да их поново не понове. Међутим, лав у љубави постаје слеп и глуп, ступа на исти грабље изнова и изнова.
 9. Риба. Овај знак живи у свету бајки, стога, ако му испричате фиктивну причу, он ће одмах вјеровати и увидјет ће истину као лаж. Фисх наиве. У односима, они су навикли да се покоравају, лако их се доводи у заблуду. Немају довољно менталних способности да виде непријатеља, узимају га за пријатеља и пријатеља, видећи у њему непријатеља. Али, ако их у животним ситуацијама боли њихов менталитет, онда у креативном животу само користи: они су дивни уметници, песници и писци, које цене и поштују као професионалце.
 10. Таурус. Веома наиван знак. Бик увек разуме када се користи, вређа и малтретира, али сматра да је потребно да ћути и да не реагује. Он има огромно стрпљење, које је развио ради свог мирног ума (не воли много да улази у конфликте). Да, неко вријеме се сјећа увреде, али онда лако заборавља оно што људи око њега често користе - ријетко му се извињава, јер не сматра да је то потребно.
 11. Ован. Овај знак размишља прецизно и дубоко, али због свог темперамента често прави велике грешке. Ретко размишља о посљедицама и однос с њим наликује игри мачке и миша, партнер мора вјешто заобићи оштре кутове, једини начин да живи у пријатељству и хармонији. Али, успут, ако сте пријатељски и послушни са Овном, лако можете да му одузмете пажњу и претворите га у наивну особу која је веома лако манипулисати. Ован треба да научи да се мање диви себи, онда ће његов живот почети да се развија што је могуће боље.
 12. Стрелац. Овај знак је по својој природи интелектуални, иако је међу Стрелтсовим мало научника. Али у свакодневном животу, њихов ум увек долази до спашавања - они лако излазе из тешких ситуација, негде лицемјерно или обмањујуће. Питање је, зашто су на дну рејтинга? Одговор је једноставан - они су супер-наивни и веома поуздани. Чак и када им њихова интуиција каже да особа испред њих није са најбољим намјерама, они воде такве мисли у далеки кут и настављају да виде само позитивне ствари у особи. Дакле, они су често преварени.

Погледајте и: 6 најлепших знакова зодијака, од којих је свако луд.

Вјерујте предложеном рејтингу или не, свима је посао, али у свему постоји зрнце истине. Можда ће ова листа задовољити некога, али ће некога узнемирити, а неко ће доћи до закључка да не би било лоше променити се како би вам живот учинио удобнијим и комуникација пријатна.

Погледајте видео: Paparazzo lov. 45 najvećih blamova i skandala sezone (Јун 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send