Психологија

Очигледни знаци варања вашег човека

Pin
Send
Share
Send
Send


Да ли сумњате да ваш човек има другог? Не журите са закључцима, постоји велика вероватноћа да је то само ваш страх, који нема основа.

Међутим, ако вам помисао да издате вољену особу не пружи мир, онда га посматрајте - његово понашање ће бити у стању да каже много више од речи. Ево 5 очигледних знакова издаје људи.

Види и: Он те вара? То су знаци да је то тако.

Знакови људи за издају

1. Не одваја се од телефона

Ваш човек се не растаје са телефоном, мада се пре такве навике за њега није поштовало. Штавише, љут је ако изненада додирнете његове гаџете, на којима се изненада појављују лозинке.

Будите будни ако стално држи телефон на видику. Он је нервозан ако није у близини, на пример, када оде у купатило, не одговара на неке позиве у вашем присуству, чак иде у другу собу. Почео си да приметиш да се смеши, читајући поруке које су му долазиле преко телефона или гаџета.

Како то провјерити. Најефикаснија техника је да му украдете телефон док он спава и чита писање. Али, ако постоји лозинка на њој, онда, нажалост, ова идеја неће радити. Дакле, морате покушати да га преварите, рекавши да је ваш телефон мртав или да је ваш лаптоп покварен, и да вам је хитно потребно да позовете или пишете колеги. Чим телефон буде у вашим рукама, хитно проучите неопходне информације, па, и ако то одбије или да, али пре тога почиње да конвулзивно брише све поруке, можете се посумњати да нешто није у реду.

Немојте се ветити, и ако сумњате у његову лојалност, претходно инсталирајте колачиће на његов телефон - ово је такав софтвер за праћење информација о телефону.

2. Редовно се састаје са пријатељима, пословним партнерима и рођацима.

Раније није имао тако заузет распоред, а ви сте се срели са његовим пријатељима, познаницима и рођацима, али сада је његов живот пун неочекиваних догађаја, тако да не може ништа да планира.

Будите будни ако често има прековремени рад који завршава после поноћи. Викенд семинари или састанци са пријатељима, колегама или пословним партнерима. Осим тога, он је увијек у журби на посао, али не жури да се врати кући након напорног дана.

Како то провјерити. Урадите ревизију његове кесе, постоји велика вероватноћа да ћете наћи потврду из ресторана или кафића у коју нисте отишли, или из златарнице, или можда улазнице у биоскоп или авион. Али, ако се некако може извући из ове ситуације, онда ће му бити тешко да објасни зашто му је потребан кондом пронађен у џепу његових панталона.

Немојте се ветити, Боље научите пажљиво од његових пријатеља када су се задњи пут видели и шта су радили заједно. Уосталом, постоји велика вероватноћа да је он заиста отишао у Спрее са својим пријатељима. Да, и са његовим рођацима, будите на краткој нози, односи повјерења ће имати користи само ако ваши вјерници изненада погледају лијево.

3. Његов либидо се променио

Претходно сте често миловали у кревету, сада је ваш интимни живот постао досадан и монотон - уморан је, касно је дошао с посла или га нешто боли, тако да не може водити љубав с тобом.

Будите будни ако оде у кревет, жели вам лаку ноћ само мисионарским пољупцем, спавате на удаљености један од другог, и ваш сексуални живот је постао толико риједак да је посљедња интимност била прије два мјесеца.

Како то провјерити. Најбоља одлука је искрен разговор с њим. Треба да сачекајте док не буде смирен и опуштен, и поставите му неколико питања зашто је изненада постао хладан у односу на вас, да ли има било каквих проблема - на послу, новцу или здрављу. Можда само треба да направите врхунац у вези, али нека само говори о својим фантазијама. Ако се наљути на ваше речи, онда постоји велика вероватноћа да вас преваре.

Немојте се окретати. Само будите пажљиви и уљудни. Мушкарци не воле говорити о својој тежини живота, али их имају. Можда је имао потешкоћа на послу, финансијски или је генерално био у депресивном стању. Ни у ком случају га немојте оптуживати за невјеру и не питајте зашто није тако активан у кревету као прије, можете га повриједити ако заиста има проблема са потентношћу.

4. Он вам даје поклоне.

Раније сам стално заборавио све ваше заједничке датуме, и памтио сам ваш рођендан само када сте га подсетили, а онда сте одједном почели да правите различита изненађења - доњи веш, накит или цвеће - са или без.

Будите опрезни. Он вам даје поклоне, чак и без гледања у цијену, он је врло љубазан без икаквог разлога, шаље вам многе поруке на телефон и на друштвену мрежу ријечима љубави. На састанку он загрли и пољуби, иако је претходно био обуздан емоцијама.

Како то провјерити. Постоји велика вероватноћа да је његова великодушност знак кривице. Зато прихватите поклоне, али онда поставите питања о таквом плану: одакле је купио ову шик наруквицу, како је знао да сте одавно сањали о овом дивном сету доњег рубља? Он ће бити нервозан или ће се удаљити од одговора, не гура, али не верује.

Немојте се окретати. Његова љубазност може бити искрена - он схвата да проводи пуно времена на послу, а ви сте увијек сами. Дакле, он жели да покаже да сте ви за њега најбоља жена на свијету о којој он увијек размишља.

5. Престао је јести храну коју сте кухали

Лепо кувате, а ваш вољени више пута је причао о томе, али онда је изненада престао јести храну коју сте кухали, и ако једе, онда без радости, као да је невољко.

Будите опрезни. Његови укусни преференције су се промениле, или се стално враћа кући храњен - има ужину са пријатељима, лечи своје колеге, или је био тако тежак дан да није ни желио јести. Без панике, али постоји велика вероватноћа да је имао још једну која га храни.

Како то провјерити. Да дође неочекивано на посао, након што је од колега претходно научио да ли постоји неки Сабантуи данас, или да позове пријатеље да дођу на вечеру, он их дефинитивно неће одбити. И, ако једе вашу храну за оба образа, онда проблем није у вама, већ у нечему или, боље речено, у неком другом.

Узми бесплатан онлине тест издаје.

Немојте се окретати. Ако је ваша вољена особа престала јести код куће или то ради без лова, не бисте смјели одмах оглашавати аларм. Мушкарци, да не би узнемирили своју вољену особу, често скривају да имају проблема са гастроинтестиналним трактом, па си не могу приуштити да једу исту храну. Наравно, глупо је то радити, али то је јачи секс!

Погледајте видео: Body Language Signs Shes Attracted to You (Јун 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send