Лепота и здравље

Маке-уп мини-фаце-арт са стрелицом: корак по корак са фотографијом

Pin
Send
Share
Send
Send


У овој мајсторској радионици изведићемо необичан маке-уп са елементом мини фаце-арта, који може бити користан за тематске забаве, корпоративне догађаје, фото снимке итд. Погледајте лекцију о креирању ликовне шминке са постепеним фотографијама.

Види такође: Како направити леопард шминку за очи: лекцију са фотографијом.

Да бисте креирали уметност лица, биће вам потребно:

  • смеђа оловка као подлога;
  • прах или нијанса у боји коже;
  • сјене сенки у две нијансе, различите у засићењу (или другим бојама);
  • блацк еиелинер;
  • тонална основа;
  • маскаре;
  • четке.

Прво, потребно је припремити кожу капака за наношење козметике. Пошто, поред декоративних елемената и стрелице на капку, неће бити ништа више, потребно је припремити чврсту подлогу. Ако сте власник масне коже за капке, онда пре-нанесите базу испод сенке. Сачекајте док се не упије и нанесите танак слој тонске основе. Фиксирајте овај слој прахом или сенкама.

Оштра оловка нацрта облик који желимо на крају. Водимо линију од унутрашњег угла капка до горњег прегиба, отприлике до спољашњег ириса ока.

Визуално замислите линију која излази из спољашњег угла ока, усмјерена је према храму и наставља линију доњег реда трепавица. На овој линији нацртат ћемо стрелицу и оријентирати се у смјеру декоративног елемента.

Оловком цртамо пруге на фиксном капку, правећи мале идентичне алинеје. Све линије морају бити јасне иу истом правцу. Из унутрашњег угла очију постепено се повећава сенчење. Ако извлачите нешто екстра, онда се може лако уклонити танком четком за коректор на тонској основи.

Оловку нијансирамо глаткије и лепше. Угасимо се четком у првобитно одређеним правцима према храму.

Да би се сенке ставиле без проблема и граница била савршена, хајде да ходамо прахом или сенкама дуж ивице детаља оловке.

Узмите малу четку да бисте разрадили мале детаље и изаберите боју сенки која вам је потребна. Потпуно прекријте детаље оловке сенкама, умножавајући доњи слој. У складу с тим, сјенке са сјенама мало ће надићи границе оловке.

Задржите доњу границу врло јасно и управо у овом делу морате да возите у више сенки за интензитет боје.

Нанесите тамнију нијансу дуж доње границе до око средине века да бисте направили градијент. Ако је покретни капак срушио сенке, уклоните их четком у тону, прошетајте границом, чинећи је јаснијом, и поново напуните капак.

Нацртамо стрелицу са црним оловком за очи, прво означавајући правац помоћу репа, који смо пратили, стварајући горњи део.

На горњи капак цртамо широку стрелицу, а док је еиелинер свјеж, у средину стављамо сиву сиву сиву боју како би се преливала црна боја.

Ако имате малу видљиву површину покретног капка, онда се треба суздржати од широке стреле и учинити је што је могуће мање танком, као што то дозвољава капак.

Погледајте видео: Week 1 (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send