Лепота и здравље

Шминка са ружичастим и плавим сјенилом за сиво-плаве очи: лекција корак по корак са фотографијама

Pin
Send
Share
Send
Send


У данашњем водичу, направићемо шминку са ружичастим и плавим сенкама за сиво-плаве очи. Ружичаста и плава су два акцента у боји који се добро уклапају. Исто тако у шминки ће пожељно бити сиве нијансе сенки, тако да је погодније за власнике хладне коже. Погодан је и за девојке са зеленом нијансом очију и пролећном бојом, које имају пеге на лицу и боју коже брескве. Потребно је само мало променити нијансе сенки. На пример, уместо боје брескве, узмите ружичасти тон и нанесите златну боју брескве на сиву сенку. Плаву нијансу слузокоже можете заменити и зеленом.

Види такође: Дневна шминка за сиво-плаве очи: лекција са фотографијама корак по корак.

Да бисте направили шминку са ружичастим и плавим сенкама, припремите следеће козметичке производе:

  • вхите схадовс;
  • сенке брескве;
  • сиве сенке;
  • блуе схадовс;
  • бели каиал или еиелинер;
  • маскаре;
  • четке за шминку;
  • блацк еиелинер

Шминкерски сат са ружичастим и плавим сенкама

Тонизира кожу капака и лица тонским оквиром како би се изједначила нијанса и сакриле све мане. Одмах обојите прекрасну обрву тако да су јасне границе шминке видљиве.

Прво, истакнимо фиксни капак испод обрве и унутрашњи угао ока. У овом случају, најинтензивнија нијанса ће бити унутар угла и испод обрве, а затим глатко засјенити сјене. Они ће такође служити као подлога за друге нијансе.

Покријте горњи капак лаганом нијансом брескве до горњег преклопа. Граница не би требало да буде јасна и ми је лако угасимо.

Доњи капак је потпуно прекривен сивим сенкама и као да цртамо стрелицу која ће бити усмерена ка храму. Односно, линија дуж доњег капка треба да буде чврста и не би требало да буде увијена и савијена у подручју спољног угла ока, што је уобичајена грешка при шминкању очију.

Сада угасимо сиву боју са пахуљастом четкицом преко прегиба горњег капка. Само у овом случају, потребна нам је бела подлога из сенки, на којој ће сенке савршено засенити.

Нацртамо стрелицу са црним оловком за очи. Водимо је из унутрашњег угла ока и ширимо се како се приближава спољашњем. Реп извире само извана и понавља смјер сиве линије, која се сабира за доњи капак.

Сада ћемо украсити доњу слузницу и тако поставити други акцент боје. Покривамо га слојем бијелог лана или бијелог каиала. Ако нема бијеле боје, можете је замијенити било којом другом. Само имајте на уму да служи као супстрат, због чега се сенка нијанси на врху може променити.

Пошто бела боја лагано размазује трепавице и благо брише границу сивих сенки дуж цилијарног реда, додамо сиве сенке, чинећи границу на трепавицама чистом.

Ми покривамо слузницу плавим нијансама сенки док је оловка за очи још увек лепљива. Проводимо главни слој и боју из спољашњег угла и благо се уклапамо у унутрашњи угао. Добијамо небеско плаву лепу боју која изгледа сјајно у контрасту са бресквом иу комбинацији са сивом.

На крају боја трепавица.

Погледајте видео: Microsoft Office Word. Korak po Korak - Copy&Paste, Rad sa Slikama i ubacivanje TextBox-a (Јун 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send