Психологија

10 разлога зашто сте увијек сами без мушкарца

Pin
Send
Share
Send
Send


Зашто сам увијек сам без човјека? Живот једне жене не може се назвати једноставним. Чини се само на први поглед да она не треба да буде једнака са било ким, не мора да се одрекне својих навика које јој човек можда не би волио, журити се са торбама пуним хране да би нахранио свог љубавника, и још много тога што спречава девојку од среће која се састоји од везе.

Солидан позитиван, али жени заиста треба љубав, па се она и питање поставља, зашто сам увијек сама. Разлози за одсуство мушкараца су различити. Можда нема довољно енциклопедије да их све наброји. Али постоје слични мотиви усамљености о којима су нам саме девојке говориле.

Види и: Зашто сам још сама? Онлине тест.

Разлози због којих сте увек сами без човека

  1. Имам стални друштвени круг. Познајем своје пријатеље дуги низ година, проводимо све своје слободно вријеме са њима, тако да немам прилику да се сретнем са било ким другим.
  2. Не занима ме неко специфичан. У овом тренутку желим да научим како да комуницирам са супротним полом, тако да стално упознајем једни друге, али не почињем озбиљну везу.
  3. Дубоко сам разочаран у мушкарце.Једном сам се заљубио, посветио све своје вријеме њему, живио за њега и удисао исти зрак са њим, али смо раскинули. И нисам спреман да почнем испочетка.
  4. Усамљен сам јер не могу одржавати везу дуже од пар мјесеци.Још увек не разумем ко је крив - ја или мушкарци.
  5. Претпостављам да не волим момке. Да, ја комуницирам с њима, имам чак и пријатеље међу јачим полом, али не желим озбиљну везу с било којом од њих.
  6. Не волим себе - Имам ужасну кожу, кратке ноге, тежину и још много тога. Како могу да волим мушкарце?
  7. Усамљен сам јер рад, спорт, пријатељи, појава више и личних односа може уништити мој животни стил.
  8. Зашто сам сама? Нисам ни помислио на то ... Јесам ли сам?
  9. Бојим се да некоме отворим своју душу, Али односи се граде на искрености и отворености. Одједном ме неко повриједи, и то ће бити ударац мени, након чега се никада нећу опоравити.
  10. Верујем у судбину, ако ми је суђено да се сретнем са неким, онда ће се десити, ако не, онда не треба ни покушавати. У сваком случају, ништа се не догађа.

Види такође: 7 разлога зашто идеалне жене остају саме.

Усамљеност није реченица! Све је у твојим рукама. Ако желите да нађете сродну душу, сигурно ћете наћи, заборавити на прекршаје, наставити живјети и уживати у животу, често излазити људима, упознати се. Једном речју, глуми! Успећете.

Погледајте видео: 15 razloga zašto ste još uvek sami (Јун 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send