Психологија

10 ствари које мушкарци не говоре женама

Pin
Send
Share
Send
Send


Шта мушкарци не кажу женама? Недавно су мушкарци почели да придају већу важност квалитету односа, али врло често скривају своје мишљење о овом питању, јер је то прерогатив поштеног пола.

Међутим, како показују истраживачи из истраживања, управо је та мушка реткост често узрок несклада у пару. Према томе, свака жена која жели изградити снажне односе мора знати о чему је јачи секс.

Види и: Зашто никада не каже "љубав"?

Оно што мушкарци не говоре женама

  1. Доступност Што је жена приступачнија, мушкарац је мање занимљив за мушкарца. На крају крајева, јачи пол је по природи ловац који се мора борити за свој циљ. Оно што се лако даје брзо постаје незанимљиво. Жена која себе цени много је срећнија и зато привлачнија, јер зрачи радошћу, хармонијом и ведрином. Укратко, она је особа!
  2. Не мачо.То је мит да сви мушкарци сањају да буду мачо. Можда су га сами пронашли. Сматра се да дивни секс воли само оне који не показују слабост. Али, у ствари, сви мушкарци сањају да буду перципирани као они - са својим слабостима и недостацима.
  3. Мушки проблеми. Мушкарци ријетко говоре о својим проблемима са женама, јер мисле да их жена не жели слушати. Осим тога, јачи пол не зна како да емоционално изражава своје мисли као жена, па покушава да ћути.
  4. Брига о женама.Десило се да су жене слабе и незаштићене и да их је потребно стално збрињавати. Али и мушкарци сањају о другој половини, показујући забринутост и пажњу према њима.
  5. Аутономи. Код жена крв контролише све - дјецу, кухање, храну и мушкарце. Снажнији секс само мрзи кад га питају гдје је и што ради, чак и ако се само побрину за њега на овај начин. Човеку је потребна слобода и независност у одлучивању! Само ће се тако осећати срећним.
  6. Емоције. Иако мушкарци нису навикли да изражавају своје емоције, али дубоко у себи сањају да њихова жена разуме да у његовом срцу или мачке изгребу или птице пјевају. Кроз емоционалну комуникацију можете постићи више него чак и ријечи.
  7. Ја могу све, али сакривам. Већина мушкараца зна како се пере, пегла и чисти, али они то не чине, јер не желе жене да гунђају и указују на недостатке. Овде мушкарци и ћуте када се од њих тражи да помогну у кућним пословима.
  8. Погледајте своју омиљену. Мушкарци воле својим очима, па је њихов велики сан да експериментишу у интимности са положајима. Према томе, идеја другог полувремена да сањају током интима сигурно ће га задовољити. Али он неће рећи наглас о томе, тако да она не мисли ништа лоше.
  9. Доле са маском са женским лицима! Мушкарци не желе да виде много шминке на женском лицу, јер верују да жена треба да привлачи природношћу, можда, вешто коригована лаким шминком. Раздвојена лутка не воли.
  10. Буђење сунца! Жене се ујутро не воле, јер вјерују да без шминке и косе изгледају непривлачно. Мушкарци, с друге стране, обожавају своје дивно сунце које се управо пробудило у предивној пиџами или мајици са кратким хлачама и замршеном косом. Приликом буђења, права жена је крхка, беспомоћна и веома нежна.

Види такође: О чему људи причају: 10 ствари које вам никада неће рећи.

То су ти тихи људи који се плаше да се отворе женама. И, као што су студије показале, то је само кривица доброг спола. Зато, драги девојчице, будите пажљиви, брижни и природни са својим момцима. То је једини начин да се изграде искрени и добри односи.

Погледајте видео: О чему разговарају мушкарци 2010 - руски филм са преводом (Јун 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send