Психологија

10 начина на које мушкарци показују своју љубав

Pin
Send
Share
Send
Send


Желите да будете сигурни да вас ваш човек заиста воли? Нажалост, многи представници јачег пола не праве романтичне исповести. И лепе речи су далеко од тога да гарантују да постоји прави осећај у вашем животу. Међутим, постоји неколико начина да покажете своју љубав - причамо о њима сада. Из нашег чланка наћи ћете непогрешиве знакове да сте вољени.

1. Он вам верује најтајније

Отворити душу, на примјер, говорити о њиховим недостацима или прошлим неуспјехима - мушкарци су склони томе у много мањој мјери него њихова половина. Али ако се ваш дечко не боји да с вама разговара о "неугодним" темама - то значи да му много значи.

2 Он пристаје да уради прљави посао.

Када мушкарац извади смеће или опере под у купатилу, такви поступци су веома мали број људи који изгледају романтично. Било би боље да серенада пјева испод прозора или донесе огроман букет ружа. Заправо, на тако не баш пријатне начине за њега ваш младић показује да се брине за вас, помаже, покушава да вам олакша живот. Није одлучио да ти пегла хлаче јер ужива у том процесу. Не, он може да мрзи пеглање, али жели да вас усрећи.

3. Он тражи вашу помоћ.

Није битно да ли вам вољена особа говори о својој свађи са својим шефом, тражећи савјет о томе шта да уради у овој ситуацији, или га замолите да му помогне да изабере његов рођендански поклон за своју мајку. Главно је да је он заинтересован за ваше мишљење и то је један од знакова да сте му блиска особа.

4. Воли да те додирује

Можда ћете у једном тренутку осјетити малу узнемиреност када вољена особа покушава да вас привуче к њему у уском пролазу у супермаркету. И узалуд. Сјајно је што ужива у тактилном контакту. Сматрајте то скривеним комплиментом, невербалном потврдом: “Требам вас. Много ми значи! ”Такођер, својим додиром, показује онима око вас да припадате њему, а ривали овдје нису релевантни.

5. Он бира савршени дар.

Ако вам се тачно представи огрлица коју сте прије шест мјесеци случајно споменули у разговору, можете вам честитати: вољена особа не само да зна слушати и сјећати се информација које су повезане с вама. Такође је спреман да проведе неколико дана претражујући све продавнице накита у граду за дар ваших снова. У исто време, он предсказује са каквом радошћу журите до његовог врата, видећи такав поклон добродошлице.

6. Упознаје вас са својом породицом.

Можемо расправљати: чим вас упозна са својом мајком, она ће одмах почети да каже да је дуго сањала о својим унуцима. Представљајући вам своју породицу, он наглашава да је спреман да повеже свој живот са вама. Он види са вама заједничку будућност и заиста жели да спроведе пројекат назван “срећна породица”.

7. Он вас уводи у свој унутрашњи круг.

Ако вас младић са поносом упозна са свим могућим пријатељима, колегама и чак великом тетком, то значи да је ваш однос потпуно другачији од пролазне афере. Ако добијете позивнице за све странке, рођендане, корпоративне забаве, требали бисте знати - он вас сматра својом половином.

8. Спреман је да буде ту сваког минута.

Постали сте део његовог живота, и зато ваша вољена особа није против тога да буде у близини чак и за време не интересантних активности за њега, на пример, током јутарње посете тржишту свежег поврћа. Ако проводи више времена с вама, не жури се да оде, чак и чита Цосмополитана са вама - то је добар знак.

9. Он је спреман на компромис

Само човек који је уистину заљубљен предаће вам се, уместо да у свом гласу проговори: "Биће као што сам рекао!" Све је врло једноставно: ако те воли, жели да те усрећи. Зато је спреман да затвори очи на мање разлоге за потенцијалне препирке, на примјер, за вечеру која није за њега припремљена. Без обзира где се налазите, шта радите. Главно је да је спреман на уступке, јер се већ боји да ће те изгубити.

Види такође: 10 знакова да је он твоја судбина.

10. Он вам говори о љубави

Вероватно нема више пријатних речи за женске уши од ових: „Волим те!“ Ми смо жене спремне да слушамо ове речи стотину пута дневно, понекад покушавајући да их позовемо са невољеним питањем свих људи: „Реци ми, волиш ли ме? "Ако човек изговара ове речи на сопствену иницијативу, искреност је у његовом гласу, а очи сијају, честитке: ви сте вољени!" Водите рачуна о својој љубави, јер је сусрет с њом у наше вријеме врло тежак, а можете изгубити и због неке ситне свађе или нехотице реченог израза.

Погледајте видео: 5 Znakova Da Se NE SVIĐATE Vašoj Simpatiji (Септембар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send