Лепота и здравље

Модерне фризуре за јесен-зиму 2013-2014 од Цоифф & Цо: пхоторевиев

Pin
Send
Share
Send
Send


Главне особине фризура, које су креирали стручњаци француског бренда Цоифф & Цо посебно за нову јесенско-зимску сезону, су крајња једноставност, комбинована са релевантности стила. Одабиром таквих фризура моћи ћете без потешкоћа обавити стилинг код куће, избјегавајући потребу редовног похађања фризерских салона. Захваљујући томе, можете уштедјети вријеме и новац. Дакле, да видимо шта привлачи Тренди фризуре за Цоифф & Цо јесен / зиму 2013-2014?

Цоифф & Цо кратке фризуре

Главна предност која разликује колекцију фризура ове марке је разноликост опција које су развили француски стилисти. Можете одабрати најлакши и једноставнији стил са дебелим и дугим шишкама. Пажљиво ће вам обликовати лице, наглашавајући савршенство његовог облика и изражајних очију.

А одлучни и изванредни појединци ће сигурно волети асиметричне варијације таквих фризура. Одликује их намјерно занемаривање стилинга, у којем се чини да се поједини праменови подижу вјетром.

Оригиналност и атрактивност ових фризура може нагласити складно одабрану нијансу у којој је коса обојена. Комбинација златно смеђих и пепелних тонова, као и боје кестена и меда даје фризурама још више динамичности и природности.

Француски бренд Цоифф & Цо се сматра првенствено омладином. Уосталом, слике које је предложио су оптимално прилагођене енергичним и одлучним представницима новог времена!

Фризуре средње дужине

Да би се осигурала таква фризура природна лепота и савршенство, стилисти користе модеран градијент у боји и вишеслојну фризуру. Ова решења омогућавају постизање ефекта покрета и максималне запремине. Градијентан прелазак нијанси косе даје оригиналност као глатки стил, ту је и стилска фризура, која се користи за стварање увојка са великим увојцима.

Лонг хаирцутс

Креатори француског стила фокусирали су се на луксузне коврче богате чоколадне боје. Ове фризуре су у могућности да истакну љепоту женског лица, њежност коже и сјај очију. Да би се таква фризура дала максималном обиму, стручњаци су поново користили стратификоване нити.

Модерне мушке фризуре

Главна разлика између фризура које су дизајнирали стилисти за мушкарце је комбинација кратког длака и бујне гомиле косе остављене на круници. Органски додатак овом стилингу је дуга ресица, чешљана са стране.

Баби хаирцутс

Француски стилисти нису занемарили ни најмању моду и моду са својом пажњом. Непогрешив шарм девојака је наглашен лабавом валовитом косом, а несташна дечачка слика ће бити употпуњена издуженом, волуметријском фризуром, намјерно постављеном безбрижно.


Тако су модерне фризуре за јесен-зиму 2013-2014 из Цоифф & Цо дизајниране за целу породицу.
Након прегледа њихове разноликости, можете се трансформисати, као и одабрати најбољу слику за своје вољене!

Модерне фризуре за јесен-зиму 2013-2014 од Цоифф & Цо: пхоторевиев

Претходна страница Сљедећа страница

Погледајте видео: Moderne frizure zenske zima 2018 (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send