Психологија

10 разлога зашто не каже да вас воли

Pin
Send
Share
Send
Send


Зашто не каже да ме воли? Ово питање поставља много девојака, уплашених и тужних због чињенице да након неког времена веза коју мушкарац није признао својим осећањима. Пре него што га оптуже да је хладан, потребно је разумети разлоге његове шутње.

Чињеница је да мушкарци разумеју љубав на потпуно другачији начин од жена. Лијеп секс је навикао рећи, јак - учинити, па ако питате човјека зашто не говори о љубави, он ће врло кратко одговорити: "Ја сам с њом - и то је показатељ да она није равнодушна према мени!"

Види и: Зашто се твој дечко никада не уда за тебе.

Разлоге зашто не каже да те воли

Али не само природна суздржаност је основа тишине о њиховим осјећајима. Овде можете додати страх од одбацивања, жељу да сачекате најбољи тренутак и тако даље. У ствари, постоји 10 главних разлога зашто он не каже да вас воли.

  1. Перфецт сеттинг. Можда је ревидирао много филмова у којима јунак признаје своја осећања на посебан начин: у падајућем авиону, повређен када га нападне убица, или стоји на крову небодера. Наравно, твој дечко неће бити убијен да би пре своје смрти признао своју љубав, али ако је романтичан по природи, онда постоји велика вероватноћа да чека најбољи тренутак за изговарање израза “волим те”!
  2. Прерано. Ваш партнер ћути о својим осјећајима јер је човјек старе школе, који вјерује да се све мора учинити и рећи на вријеме. Дакле, ако знате само пар месеци, онда, по његовом мишљењу, да изјавите да вас воли значи да пожурите. Овде само треба да се радујете што нисте добили неозбиљног типа, већ далекосежног и планског. Овај квалитет је позитиван не само за ваш однос у целини, већ и за даљи породични живот - живот, финансије итд.
  3. Неуспешна претходна веза. Ако је ваш дечко одбијен од бивше девојке, постоји велика вероватноћа да је он остао са страхом од понављања ситуације. Једноставно се боји да искрено изрази своја осећања, тако да морате бити стрпљиви са њим. Нека зна да може да ти верује, да га нећеш издати, јер га јако волиш.
  4. Никада није рекао да воли.Можда сте срели човека који никада раније није признао своју љубав, тако да се сада плаши да то учини. Зато, наравно, направите први корак, ако сматрате да имате лагана осећања према њему, отворите му свет у којем можете искрено рећи о својим емоцијама. Онда ће узвратити.
  5. Још није спреман. Тип с којим се сусреће није спреман за озбиљну везу, тако да не намјерава говорити о љубави. Покушајте да сазнате шта вас храни, шта будућност види, да ли је имате. Или му је згодно да прође време са тобом?
  6. Он те не воли.Нажалост, не треба искључити такву опцију: он не воли љубав према вама, већ га задовољите као страственог љубавника. Можда само жели да проведе неко време са паметном девојком, импресионира пријатеље, али не очекује ништа озбиљно од вашег односа. Ако сте спремни за ово, наставите разговор. Не? Онда хитно окрените страницу свог живота повезану с њом и почните од нуле.
  7. Чека вас да направите први корак. У савременом свијету, жене су све више прве које признају своја осјећања, и нема ништа лоше у томе. Уосталом, нико се не пита зашто су мушкарци престали да дају своје најближе цвеће, певали серенаде, отварали врата аутомобила, давали руку девојци која излази. Можете се пребацити дуго времена, али је дошло до чињенице да су жене први које су одабрали једну реченицу: "Волим те". Ако нисте задовољни овом ситуацијом, онда само прекините везу са таквим типом.
  8. Страх од рањивости. Колико људи не каже да воли због жеље да сачува имиџ тврдог момка? Колико њих се плаши да кажу: "Волим те", да не би постали рањиви? Много ... Али ми, девојке, желимо правог мушкарца са топлим срцем, а не мачо са леденим крхотинама у грудима.
  9. Стидљивост Иако се мушкарци сматрају јаким сексом, који се не плаше никога, али међу њима има много стидљивих појединаца који су срамотни да кажу ријечи попут „Волим те“. Размислите о томе, можда је он плашљив у другим стварима, на примјер, да тражи од органа власти повећање плаћа. Да ли сте спремни да све узмете у своје руке? Иди. Ако не, онда је боље да одете пре него што буде прекасно.
  10. Пре њега је избор. Постоји не баш пријатна опција, зашто он ћути о својим осећањима - он бира између вас и друге девојке. Могуће је чак и да су за сада њихови односи пријатељски, али он воли обоје. Тако да је растрган између два пожара. Након неког времена, и даље ће неке од вас задовољити таквом добродошлицом. Али пазите, не на чињеницу да ћете то бити ви.

Види и: Зашто мушкарци не говоре о љубави и својим осјећајима?

Погледајте видео: SASA KOVACEVIC - Zivim da te volim Official Video HD-4K 2015 (Јун 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send