Лепота и здравље

Смеђе-златна шминка са зеленим нагласком: корак по корак са фотографијом

Pin
Send
Share
Send
Send


У данашњем сату шминке научит ћете како можете брзо креирати класичну шминку без посебне базе оловке, а истовремено ће бити врло лијепа, украшена златним сјајем и нагласком на свијетлозелену нијансу. Ова смеђе-златна шминка је савршена за лимену хаљину.

Погледајте и: Сјајна новогодишња шминка са златним акцентом, лекција са фотографијама.

Да бисте направили смеђе-златни маке-уп под вапненом хаљином, требат ће вам:

  • светло зелене нијансе;
  • бровн схадовс;
  • златне, безбојне, седефасте сјене;
  • бисерне нијансе у нијанси белог злата;
  • блацк еиелинер;
  • блацк схадовс;
  • маскаре;
  • четке.

Лекција о стварању смеђе-златне шминке са светло зеленим нагласком испод хаљине

Помоћу пигментираних сјенки можете створити врло лијепу и богату шминку без подлоге, која се користи за засићену боју и трајност. Али се десило да нема апсолутно никаквог времена за приказивање првог слоја оловке и желим да направим шминку транспарентнијом. Ако имате висококвалитетну базу и сјенило за очи, шминка ће изаћи беспријекорно. Нанесите базу, обојите кожу и фиксирајте овај слој сенкама.

Нанесите сенке у светлозеленој нијанси на све покретне капке. Овај слој би требао бити интензиван и не би требао ићи изван вањског угла стољећа.

На исти начин наносите сенку на доњи капак. Не плашите се засићења боје, јер на крају ће бити пригушене златним сјенкама и глатко ће постати смеђе.

Веома интензивно стављамо у угао ока сенку у боји белог злата и мешамо зелену са златом, чинећи глатки прелаз. Слично томе, примењујемо ову боју испод обрве и бришемо колико зелена. Испод чела ће бити интензивнија нијанса, а онда ће се постепено растопити у правцу надоле.

Почните да потамњујете углове и мешајте нијансе. Смеђе сенке скупљамо на равну четку и наносимо их у правцу од трепавица до главе обрве. Прво притиснемо четкицу, а онда се померимо према горе, постепено слабећи руку. Као да правимо лажну стрелицу изнад горњег капка до спољашње ирис. Док не одете изнад горњег преклопа.

На исти начин гасимо смеђу боју у наборима дуж фиксног капка према храму. Због златне подлоге испод обрве, убризгавање ће се постићи без проблема.

Нанесите сенку на доњи капак, затварајући смеђи угао, чији реп гледа на храм.

Са пахуљастом четкицом поново регрутујемо златне сенке и угасимо границу смеђих детаља. Одмах ћемо дати макеуп златном ефекту. Немојте се плашити да радите са меканом четком, већ ће само сјенчање бити глатко, као бисер.

Покупите златне мрвице с прозирним ефектом и дуплирајте врх слоја вапна.

Дајте дубину шминке. Нацртамо стрелицу на горњи капак и помијешамо реп на крају цилијарног реда.

Лагано угасите стрелицу са црним сенкама да бисте створили деликатну измаглицу. Обратите пажњу на облик стрелице. Ако вам то није довољно, можете продубити смеђу боју црном бојом.

Довршење шминке маскаром и смеђе-златном шминком са зеленим акцентом је спремно!

Погледајте видео: Suspense: Heart's Desire A Guy Gets Lonely Pearls Are a Nuisance (Јун 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send