Психологија

20 ствари које жене не знају о мушкарцима

Pin
Send
Share
Send
Send


Понекад се чини да су мушкарац и жена становници различитих планета, између којих никада неће бити потпуног међусобног разумијевања, али истовремено су привучени једно другом. Постоји мишљење да је диван секс мистериозан, па их њихова друга половина не може разумети.

Тако је, мушкарци често не знају како се понашати у било којој ситуацији да не би увриједили и не узнемирили слабо и беспомоћно створење. Жене, с друге стране, мисле да су добро упознате са мушкарцима, тако да могу управљати њима како желе. Али у стварности то није. Има 20 ствари које жене не знају за мушкарце.

Види такође: 10 ствари које треба да знате о мушкарцима.

Оно што жене не знају о мушкарцима

 1. Имају осећања. Они, попут доброг секса, плачу и смеју се, тугују и радују се. Ово треба узети у обзир и третирати као мушкарце, као што бисмо желели да нас третирају. Не треба претпоставити да су то дебела створења која не требају подршку у тешким временима.
 2. Они су љути када им се ускрати. У већини случајева, када жена одбије мушкарца, она прати њено одбијање фразом "Будимо пријатељи". Слух није баш пријатан, па се не би требало изненадити ако човек изненада нестане. Он се стиди и огорчен што је одбијен! Савет поштеном полу: не треба свима да кажете да сте се понашали поштено, али он је само неразумљива ништавност.
 3. Такође воле да буду модерни и модерни. Али само ова жеља није толико изражена као она од лепог пола. Једном речју, ако је за жену модерне ствари начин за побједу, онда их мушкарци требају прије свега да прикрију голотињу.
 4. Није их брига шта изаберете из одеће. Када жена, која стоји уз вјешалицу с хаљинама, пита мушкарца за што је погоднија, једноставно не зна. И то је истина, јер не разуме врсте фигура, ни моду, ни цене. За њега су све хаљине исте. Дакле, он искрено, без обзира на то што његова жена на крају одабере.
 5. Треба им приватност. Али не бити са другом женом или пријатељима. Не, и не, искрено сањају о усамљености да леже испод телевизора или да играју видео игрице. То су иста створења као и жене, којима је такође потребно лично време.
 6. Мушкарци се могу међусобно називати најодвратнијим ријечима, али у исто вријеме бити најоданији пријатељи. Не постоји таква ствар у женском пријатељству, јер ће тамо бити увреде и скандали.
 7. Они воле да буду у тишини са својом женом. Ако он ћути, док је поред своје вољене, то не значи да је он увређен. То значи да само жели да ућути.
 8. Боје се првог састанка. Мушкарци су једнако забринути за први састанак као жене, али то не показују. Стога, морате бити стрпљиви према њиховим промашајима.
 9. Они воле комплименте. Ништа их не чини тако сретнима као што речи које миришу сјајно, изгледају сјајно или елегантно обучене. То увелико повећава њихово самопоштовање, тако да они морају чинити комплименте једнако често као и жене.
 10. Они су узнемирени када им се саветује. Штавише, ово се односи на све - како повезати компјутер (често они чак ни не користе инструкције), како правилно разриједити боју лаком и, наравно, како се понашати с родбином супруге. Зато га не треба нервирати препорукама и савјетима.
 11. Они мрзе да их туку. Многе девојке воле да туку своје момке за забаву. Често не рачунају своју снагу и чине је веома болном. Наравно, човек неће показати ум, он ће се смејати, али у његовом срцу може постојати идеја да ако на месту девојке буде неки тип, он ће му сигурно одговорити на исти начин.
 12. Мушкарци се могу борити и одмах постати пријатељи. Жене неће успети. Чак је и немогуће замислити да су се дјевојке, које су се подигле једна другој, загрлиле и пољубиле.
 13. Они ретко чују жене. Прекрасан секс може провести сате говорећи вољеној особи о ономе што им се десило током дана, али ако није заинтересован, он се једноставно искључује. И не треба га кривити.
 14. Не могу читати мисли. Стога, жене треба да говоре о свом проблему. Наводи човеку да не разуме, да не гледа на погледе, а што се тиче пажње на интонацију изговорених речи, онда су глуви и равнодушни.
 15. Они не виде оно што је близу. Многе жене почињу да се нервирају када њихова друга половина не може да нађе, на пример, ручак, који стоји на средњој полици фрижидера, али проналазе крекере који леже на врху ормара. То се може објаснити само чињеницом да је сексуални секс развио периферни вид, тако да они виде и примијете све око себе, а мушкарци имају тунелску визију, јер у животу су ловци. Тако проналазе храну, а не стоје у висини очију.
 16. Увек су усредсређени на једну ствар. Према томе, жене не би требало да се увреде да њихов човек не може истовремено да поправља, говори и чује крик палог детета, као што то чини. Само супротни полови имају различите мождане структуре.
 17. Човек ретко говори о својим проблемима. Он само ћути или гледа телевизију, тако да се искључује из проблема који долазе. Чим се смири, одмах почиње да сам тражи решење, не питајући пријатеље, родитеље или другу половину за савет, као што то обично ради жена.
 18. Они памте само оно важно. Зато не треба псовати мушкарца да заборави да стави шешир или шал на дијете, пуштајући га да изађе ван. Он се само сјећа захтјева да дијете оде у шетњу, а све остале препоруке је одмах изашао из главе.
 19. Они говоре о својим осећањима кроз акције, а не речи. Ако вас човек поплави цвећем, поклонима, дође на било који захтев, онда треба да препознамо чињеницу да воли драгу, чак и ако никада није признао своју љубав.
 20. Никада неће одустати од каријере због чула. Од прије свега размишљају о осигуравању пристојног живота за себе и своје најмилије. Зато се не треба изненадити када мушкарац оде у други град, гдје може примити више новца, и не остаје близу свог вољеног.

Види такође: Како разумете мушкарце? Онлине тест.

Да, мушкарац и жена су различити, али ако се воле, увијек ће наћи компромис како би живјели у миру и хармонији!

Погледајте видео: Зашто жене требају да имају већу побожност од мушкараца (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send