Лепота и здравље

Универзална шминка од Бадглеи Мисцхка: лекција корак по корак са фотографијом

Pin
Send
Share
Send
Send


Покупити успјешне боје шминке није тако једноставно као што се чини на први поглед. Многе жене рјешавају овај важан проблем суђењем и грешком, бирајући верзију боја и начин примјене, што им се чини најуспјешнијим. Често у дечјој козметичкој торби постоје декоративни алати који су јој потпуно неприкладни. И како би могло бити другачије, јер једва можете испробати сенке, еиелинерс или руж за усне пре него што их купите. А визуелно атрактивне и модерне нијансе не значе да ће изгледати савршено на вама. Помоћ у избору праве шминке може бити стручњак који ће узети у обзир врсту изгледа и црте лица свог клијента. У овој радионици предложена је универзална шминка од Бадглеи Мисцхка, која је погодна за све очи.

Лекција са фотографијом за стварање универзалне шминке

1. Пре наношења декоративне козметике, потребно је припремити терен за активности. Нанесите танки слој подлоге под сенке, пажљиво га заклоните прстима.

Савет: обавезно нанесите корективни агенс на подручје испод очију да бисте изравнали тон коже и маскирали тамне области. Коректор мора бити један тон лакши од тонске основе, али не више, иначе ће очи изгледати као две звезде које сијају на лицу.

2. Са меком црном оловком нацртамо стрелицу дуж линије трепавица средње дебљине, која треба да личи на светлосни талас, који се постепено смањује на одласку.

Савет: обавезно нацртајте црну линију, почевши од саме почетне тачке у унутрашњем углу ока, ау спољашњем углу наставите довољно да визуелно увећате очи. Не треба правити кратку стрелицу без репа, јер ће само визуелно смањити очи.

3. Дајемо смарагдну дубину стрелици, за то ћемо применити тамно зелене сенке са златном нијансом преко оловке. Покушајте да се померате са танком четком до тацке на контури већ нацртане стрелице, не прелазећи њене границе.

4. Доњи капак ће такође обрадити белу базу испод нијансе са кремастом текстуром. Хајде да нацртамо танку линију од унутрашњег угла ока до спољашњег.

Техника примене: Приликом наношења стрелица на доњи капак, увек треба да вас воде очи. Ако су очи велике, урадиће се танка линија, за уске очи боље је држати ширу стрелицу.

5. На горњи очни капак треба пасти тамнији тон боје, па је нижи наглашен светлосивим нијансама. Нанесите их четкањем покрета фине четкице тачно на белу основу, а затим лагано измијешајте.

6. Унутрашњи део доњег капка може се напунити меком белом оловком, а ако такве оловке нема, можете нанети танке слојеве светлих сенки. Међутим, сенке неће радити ако често имате водене очи, у ком случају вам је потребна стабилнија линија оловке.

7. Завршна фаза ове шминке је традиционална - пажљиво обојите трепавице црном маскаром и прилагодите облик обрва.

Погледајте видео: Microsoft Office Word. Korak po Korak - Copy&Paste, Rad sa Slikama i ubacivanje TextBox-a (Јули 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send