Лепота и здравље

Вечерња контрастна шминка: лекција корак по корак са фотографијама

Pin
Send
Share
Send
Send


Ако вам је потребан непревазиђени ефекат шминке, и са светлим акцентом на боју, онда је ова лекција са фотографијама корак по корак за вас. Данас ћемо направити вечерњу контрастну шминку која ће комбиновати богату шљиву и лимету у прекрасном контрасту.

Погледајте и: Контрастна вечерња шминка за плаве очи, лекција са фотографијама.

Да бисте направили контрастну ноћну шминку, требаће вам:

  • светло зелене нијансе;
  • сиве сенке;
  • блацк схадовс;
  • голден схадовс;
  • блацк еиелинер;
  • бисерна нијанса са ружичастим нијансама;
  • блацк каиал;
  • масцара

Лекција вечери контрастне шминке корак по корак са фотографијом

За трајнију шминку очију, користите водоотпорне производе, јер вечерња шминка посебно треба да остане лепа и свежа. Дајте вашој кожи дотјерани изглед с основним и тонским оквиром.

Од обрве до преклопа на непомичном капку, нанесите бисерне сенке. Ова подлога ће дати деликатан сјај и омогућити другим нијансама да засенче без проблема.

Обојите доњи капак засићен зеленкастом нијансом. То чинимо тако да на крају морамо украсити доњи капак јасном стрелицом. Интензивно бојење доњег капка и приказ репа према храму. У истом смеру ће изгледати реп горње стрелице.

Ходите са меканим кистом на сенкама, куцајте златне сенке. Они ће учинити транзицију лакшом и лепшом.

Реп стрелице се извлачи из спољашњег угла помоћу црне кошуљице и танке четке. Као што видите, све ове линије понављају савијање доње мукозе.

Нацртајте стрелицу из унутрашњег угла ка спољашњем. Не би требало да буде веома танко, јер сада радимо супстрат скоро као за Смокеијеву шминку. Ако имате уску зону мобилног века, онда је боље оставити стрелицу танку. Тада ће сенчење бити мање.

Избјељујемо оловку за очи помоћу синтетичке четкице, а истовремено задржавамо првобитно специфицирани облик и продужујемо реп онолико колико нам је потребно.

Покријте сјенило црне оловке за очи с седефом, које је нанесено испод обрве.

Сада покривамо половину пернате стреле нијансом шљиве. Сви покрети киста ће бити усмерени ка храму. Пошто се сенке гасе на седефу, одмах добијамо лепу и глатку транзицију.

Напуните целу стрелицу црним сенкама директно из редног низа. Тамна тамна боја на шљивама. Будући да је у шминки готово цијели нагласак на црној боји, треба га наносити у врло густом слоју тако да се не ваља у наборе, а нијанса је угљен. Стога, када поново и поново засенчите, откуцајте сенке на четкици.

Нацртајте стрелицу из унутрашњег угла у плавој нијанси. Однесемо је до средине века, а онда је глатко растопимо у црно.

Немојмо занемарити доњи капак и учинити га засићеним. Мрље слузнице и простор између трепавица.

Лагано повуците нијансу оловке на капку и наставите са црним сенкама да бисте је поправили. Узми мали црни дим испод стрелице горе.

Вечерњи контраст је спреман!

Погледајте видео: DIY Night Routine Life Hacks! 30 DIY Hacks - DIY Makeup, Healthy Recipes & Room Decor (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send