Психологија

Зашто мушкарци остављају жене? 4 главна разлога

Pin
Send
Share
Send
Send


Многе жене су барем једном у животу морале себи поставити питања "зашто мушкарци остављају жене?" и "из којег разлога се људи мијењају?" Покушајмо пронаћи одговоре заједно са стручњацима из часописа Сигнорина.

Досада, рутина и недостатак привлачности

Ако водите љубав увијек на истом мјесту, на истом мјесту иу одређено вријеме; ако увек идете у исти ресторан, а све што је у вашем животу је дом-рад-дом, а онда поново радите ... У овом случају, не треба се чудити ако човек покуша да се ослободи ове заблуде. Може или прекинути везу, или наћи излаз са стране.

Да бисте избегли такву ситуацију, не дозволите му да вам досади. Понудите му да иде на одмор, заједно оде на занимљив догађај, разговара са новим људима, води љубав на необичном месту итд. Ваш љубавник би требао да вас жели, а такође желите да проведете време са вама.

Ако је човек заузет, не дозволи му да мисли да немаш ништа без њега. Учините нешто за себе: бавите се спортом, идите на забаву или, коначно, обавите козметичке процедуре. Плаћајући вашем изгледу више пажње и постајући самодовољнији, изгледат ћете много атрактивније у очима вашег партнера.

Недостатак пажње и љубави са ваше стране

Ако човек не осећа да је вољен, то може изазвати прекид у односима. Ако му, по његовом мишљењу, не посветите довољно пажње, сасвим је могуће да би више волио да проводи вријеме са женом поред које се осјећа посебном.

Можда ћете помислити: "али ја толико радим за њега"! Чињеница је да прање кошуља, припремање вечере и осетљивост и разумевање није иста ствар.

Схватите да оно што мислите да није увек очигледно онима око вас, посебно мушкарцима. Изразите своја осећања гласно и снажно демонстрирајте да вам је то важно.

Мушки ловац на инстинкт

Постоје људи који воле да осете освајаче срца. Они осећају потребу да стално потврђују своју привлачност супротном полу. За њих је то нека врста забаве, а лепа жена која је обратила пажњу на њих је само трофеј.

Ако је случај ограничен само на флертовање, све није изгубљено, натјерати га да вас стално осваја, то ће потакнути његов интерес. Међутим, ако је ситуација отишла далеко и човјек вас промијени, требали бисте донијети одлуку да ли ћете то трпјети. Али знајте: неће се променити.

Овај човек једноставно није створен за тебе.

Ако вас партнер вара, док му дајете пуно пажње и љубави, спустите га!

Неки мушкарци желе да имају породицу и децу и да се истовремено забављају са стране. Не пристајете на то! Ако те човјек стварно воли, неће се промијенити. Можете направити једну грешку и покајати се, али опетована прељуба је начин живота.

Да би односи донели срећу, неопходни су напори оба партнера. Ако само једна од њих покуша, пре или касније, веза ће се срушити.

Види такође: Зашто бракови расту: 10 главних разлога.

Не дозволите да вас неко повреди. Има много људи који ће ценити вашу оданост и бригу. Тајна среће је бити у стању разумјети када је вријеме да окренемо страницу и започнемо нови живот.

Погледајте видео: 8 новых свиданий - 8 нових сусрета 2015 Руска комедија са преводом (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send