Психологија

Пријатељство или љубав: 10 знакова за дефинисање

Pin
Send
Share
Send
Send


Пријатељство или љубав како дефинисати? Како разумјети што повезује дјечака и дјевојку, јер често постоји прилично танка линија између пријатељства и љубави.

Ако сумњате у оно што вас повезује, узмите времена и анализирајте понашање других у различитим ситуацијама, сјетите се времена када сте осјећали љубав и успоредите се с оним што сада осјећате за пријатеља. Ако постоји сличност, онда можете посумњати на љубав.

Знаци како дефинисати шта је то: пријатељство или љубав?

Дакле, шта између вас: пријатељство или љубав, како дефинисати? Постоји 10 знакова који указују на љубав.

  1. Физички контакт Стална жеља за мажењем, држање за руке, као и навика љубљења по образу. Чињеница је да особа која воли увек тражи контакт, иако себи не дозвољава ништа озбиљно.
  2. Шале Још једна карактеристична особина љубавних односа је жеља да се шале и задиркују једни друге: "који мишићи имате!", "Да, лепи сте", "добро, злочинац". Изгледа да то није ништа озбиљно, али пуно комплимената.
  3. Интерес. Човјек који неудобно дише свом пријатељу увијек поставља двосмислена питања, на примјер: "Гдје си био данас, зашто ниси звао цијели дан, јеси ли се с неким данас дружио с неким?" неко други. И не вјерујте у оно што ради из радозналости.
  4. Он је увек ту. Ако ваш пријатељ проводи све дане са вама - посјетите теретану, позоришта, изложбе заједно, трчите заједно ујутро - то значи да он не жели да се раздвоји од вас, јер му нисте само пријатељ. Иначе би дефинитивно имао послове који нису везани за вас.
  5. ЉубомораЧак и ако вас подупре пре романтичног сусрета, он даје упутства како да се боље понаша са новим познаником, знате, много пати. Наравно, он неће бити љубоморан на све, али ако вам почне говорити како сте лијепо провели вријеме с новим пријатељем, можда се неће моћи обуздати - он ће се наљутити, престати слушати или пребацити разговор на другу тему.
  6. Не "ја" - постоји "ми". Када двоје људи воле, не постоји „ја“ концепт, они имају све заједничко. Пријатељи имају свој живот. Наравно, они иду раме уз раме у животу и имају пуно заједничког рада, али само љубав чини људе једном целином.
  7. Утицај. Наравно, наши пријатељи утичу на наш избор, на пример, одећа, универзитет или модел аутомобила, али вољена особа има велики ауторитет у овим стварима. Љубавни пријатељ почиње да доживљава свој живот кроз призму вољене особе. Између пријатеља то се не дешава.
  8. Мој пријатељ је најбољи. Наравно, сјајно је када нађете особу која је ваш најбољи пријатељ, али још увијек имате недостатке у њему. Али код пријатеља у љубави, тешко је видјети нешто лоше, често идеализирано.
  9. Заједнички циљеви. Заједничка будућност може бити само романтични пар. Пријатељи који се могу потпуно сложити око многих питања, од религије, политике и завршавања начина живота, никада неће имати заједничке животне циљеве.
  10. Подршка Пријатељ га никада неће оставити у невољи, чак и ако га позове усред ноћи, причајући о својим невољама, али ће он, за разлику од љубавника, показати егоизам - прекидаће своје духовне изливе, када му буде досадно, неће ићи на крај света због ризикујете свој живот да бисте постигли поене у очима пријатеља. Љубавник ће отелотворити квалитете свих суперхероја који ће у сваком тренутку помоћи у првом позиву.

Види такође: Знакови да сте ви са мушкарцем више од пријатеља.

Проналажење ко је пред вама - пријатељ или љубавник, биће лакше изградити односе, поготово ако узвратите. И ко зна у шта ће се ваше дрхтаво пријатељство развити? Могуће је иу снажном браку, јер на првом месту између супружника треба бити партнерство и потпуно разумевање!

Погледајте видео: Suspense: 'Til the Day I Die Statement of Employee Henry Wilson Three Times Murder (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send