Психологија

Шта ако се тип промени? Опрости или не

Pin
Send
Share
Send
Send


"Мој дечко ме вара" - свака девојка би волела да никада у животу није изговорила те страшне речи. Шта ако се тип промени? Суздржат ћемо се од глупих савјета и озбиљније приступити рјешењу овог проблема. Вијест да је ваш вољени дечко провео ноћ на другој је страшна, али морате да скупите снагу и да се носите са емоцијама. Ево како се боље понашати ако ваш дечко вара.

Тип вара девојку. Фото: © ДепоситПхотос.цом: Конрад Бак

Да бисте сазнали да ли момак вара, прођите тест за издају бесплатно >>>>

1. Одмах прекините са њим!

Без обзира на то колико дуго имате однос са типом или колико су јаки, варање није достојно опроста. Прво што треба да урадите је да му кажете да је ваш однос завршен. Није важно шта ће се даље десити, али прва ствар коју треба одмах да схвати је крај!

2. Заборави на освету!

"Вратит ћу му се тек након што му се осветим с другим типом", мислиш. Заборави. Иако се освета чини тако слатка, ово није оно што желите. Не дозволите себи да се спустите до нивоа.

3. Останите секси и лијепе.

Можда мислиш да те је момак преварио зато што ниси тако лепа. Није. Шта да кажем, ако је и Јессе Јамес - муж прелепе Сандре Буллоцк преварио на својој страни. Чак и ако сте ви - најлепша девојка на свету, нема гаранције да вас тип неће променити. Никада не умањујте своје заслуге. Издаја је његов проблем, а не твој.

4. Немојте бити окрутни према њему.

Могао си направити скандал о бацању и разбијању ствари, али то није оно што треба да радиш. Не само да је насиље било које врсте незаконито, него можете и емотивно повриједити вашег пријатеља. Због тога, уместо да му дамо шамар, боље је да се повучеш и добро размислиш.

5. Не осећајте се кривим за његове грешке.

Ако твој дечко изненада почне да каже да је био присиљен да те лаже због тебе, требао би му дати шамар и подсјетити га тко је заиста крив. Ништа му не даје право да те промени другим. Према томе, ако се одједном осјећате кајање, одмах престаните с инкриминацијом, јер немате ништа с тим.

6. Понашајте се природно

Не понашај се са својим пријатељем хладним и арогантним. Само буди оно што јеси! Такође, немојте се претварати да се ништа није догодило. То може довести до тога да се ваш дечко смири и одлучи да је све у реду, и можете наставити истим путем. Стога, ако искусите било какве емоције, као што су туга, иритација или бес, немојте се обуздавати и показивати им.

7. Водите бригу о куповини своје девојке.

Иако током издаје, највише желите уронити у депресију и лежати на каучу цео дан, брзо ћете се осетити ако напустите зидове свог дома. Ово је најбоље урадити куповином. Увијек требаш траперице, ципеле, торбе и тако лијепу ситницу. Зато је потражи. Чак и ако не нађете ништа за себе, ово је добар начин да се одмотате и одвратите пажњу.

8. Цри. Штетно је увек бити јак

Никада не слушајте оне који вас моле да престанете да плачете. Они који нису били у сличној ситуацији, не разумете. Сузе уступају место емоцијама, иу једном тренутку ћете схватити да ваш однос са типом уопште није вредан плача.

9. Потражите подршку од пријатеља и рођака.

Издаја је једно од најгорих искустава за дјевојку. Јасно је да се осећате лоше и ментално и физички. Не устручавајте се да тражите помоћ од пријатеља или ваше породице. Најважније је да особа коју желите да верујете зна како да чува туђе тајне. Иначе ће почети оговарати о вама и ствари ће се погоршати.

10. Размислите да ли да опростите свом дечку

Ваш витез је дошао к вама са признањем и обећао да се то неће поновити. Морам ли му веровати? Да ли треба дати шансу за корекцију? Да бисте донели одлуку, одговорите на следећа питања:

- Колико дуго те је преварио? Ако је термин доста дугачак, однос је боље зауставити.

- Да ли је твој дечко имао сличне приче у прошлости? Ако вам није рекао ништа слично, можете питати његове пријатеље о томе. Старе навике су готово изван корекције. Ако први пут трчи лево, време је да заборавимо на њежна осећања према њему.

- Шта твоји пријатељи мисле о њему? Ако дјевојке мисле да се то догодило само једном након забавне забаве, онда можда ништа страшно, а исприке вашег пријатеља заиста могу бити искрене.

- Је ли ваш дечко спреман да се придржава ваших нових правила и да ли је исправан? Наравно, када оде својим пријатељима, и даље ће морати да брине. А он ће заузврат морати да се суочи са вашом сумњом и питањем о томе куда иде.

- Да ли он разуме да је стварно урадио нешто лоше? Да ли он цени што му се даје шанса да се побољша?

- Ако одлучите да се растанете, не мијењајте своју одлуку. Ваш пријатељ вас може почети малтретирати или уцјењивати. Не плашите се било чега и останите са својим мишљењем.

Види такође: Како препознати издају мушкараца уз помоћ психологије.

11. Не третирајте свој проблем алкохолом и дрогом.

Ако ваш дечко спава са друге стране, није вредно да почнете да пијете или узимате дроге. Ово је манифестација слабости. Останите јаки, лепи и здрави.

Погледајте видео: What I learned from 100 days of rejection. Jia Jiang (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send