Дивинатион

Рођендански поклон супругу: изабери са љубављу, са умом, са маштом

Pin
Send
Share
Send
Send


Мушкарци су иста дјеца, само с већим растом и великим чудом. Они су прагматичари, романтичари, скептици ... Један је послован, други је безбрижан и забораван, трећи је, напротив, ужасан педант. Али свака од њих је веома, веома воли дарове у својој души, а многи још увек имају носталгију за детињством, када је на одмору мајка сакрила слаткише испод јастука, дала најтраженију играчку на свету, одвезла се у циркус или у зоолошки врт. Неколицина мушкараца се тога сјећа на глас, али скоро сви се сјећају. Дакле, ми Жене би требало да схвате да је рођендански поклон њеном мужу одговорна, важна ствар која захтијева темељитост и разматрање оних ноторних мушкараца.

Поклон за рођендан њеном мужу. Фото: © ДепоситПхотос.цом: Пиотр Марцински

Поклон за прагматичара

Једног дана, вољена жена направила је романтичну вечеру. Одлучио сам да направим тако занимљив рођендански поклон мом мужу. На столу су били кулинарски ужици, свеће и други атрибути тог догађаја. Потрошено је много труда. У одговору је чула: „Зашто све ово? Волео бих да си ми купио другу мајицу. Ово је - успут, не измишљена - прича. И речено је да ви и ја, драги жене, схватите да не треба да покушавате да изненадите свог мужа више него што он жели.

Али то не значи да практична супруга мора дати другу кошуљу или парфем. Потребно је само да га посматрате неко време, обраћајући пажњу на фрапантне фразе као што су: "Ох, да сам имао гаџет, не бих погрешио у тој ситуацији" или "али било би лепо имати ауто-видео снимач у аутомобилу".

Поред већ именоване електронике, прагматичан човјек ће сигурно цијенити пар висококвалитетних, луксузних ципела (па чак и бити сретан да иде у куповину са вама о овоме), лампу с ионизатором, ако дуго ради на компјутеру или ручни сат. Али спасите га од разгледница, бесмислених сувенира, одласка у биоскоп и слично.

Поклон за романтику

Ево супротно. Оброк за двоје, пригушено осветљење, лагана музика - све то ће несумњиво пронаћи одјек у срцу романтичног човека. Веома добра идеја била би неочекивани поклон њеном мужу - изненађење за његов рођендан; и још боље неколико изненађења, спектакуларно спакованих и скривених тако да их муж пронађе током дана. И међу тим даровима могу бити сувенири и корисне гизмос. И на крају, “уметните” лепу картицу за свог мужа, али свакако са поздравом који сте ви лично написали, а не нужно у стиховима, главна ствар је из срца и љубави.

Романтични муж ће уживати у дружењу са вама. Размислите о томе шта би ваш супружник највише волио. Ако имате гурмански оброк, идите у добар ресторан, ако сте љубитељ филма, набавите карте за биоскоп. Ако у први план стави бригу о свом здрављу, посетите СПА-салон. Једном речју, покажите машту.

Поклон са хумором

Ако у вашој породици 1. априла то није тривијално и није ограничено само на шалу незаборавног канибала - Еллоцхка названог "имате сва ваша леђа", то значи да је то необичан, смешан рођендански поклон, једном речју, онај који се говори звани забава, наравно, биће оцењена као "одлична".

Шта изабрати у овом случају? Може вам се помоћи, на пример, поређењем смисла за хумор ваших верника са неком другом карактеристичном карактеристиком његове природе. На примјер, прагматичан хуморист би волио шалицу камелеон, соне хуморист - будилицу с метом, сабаритног хумориста - стол за доручак (у кревету) с натписима и жељама због рођендана.

Добре су одећа и додаци за то са оригиналним натписима, фигурама за Оскар поклон потписане од стране браниоца породице, иза вас - као иза зида, итд.

Претходна страница Сљедећа страница

Погледајте видео: Šta pokloniti dečku suprugu? (Јули 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send