Психологија

Седам типова људи који вас неће усрећити

Пре него што пристанете на други састанак са неким, побрините се да не спада ни у једну од следећих категорија! Запамтите листу од 7 типова мушкараца које бисте требали избјегавати јер вас никада неће усрећити.

Желите знати тајну која ће вас спасити од болних ситуација у односима и искреним патњама? Да бисте то урадили, морате добити што је могуће више информација о идентитету вашег потенцијалног момка.

Прочитајте савет психолога магазина Сигнорина.Ру. Они ће вам открити цијелу истину о типовима људи који вас неће учинити сретнима из неког разлога. Пре него што пристанете на други датум, обавезно размотрите све ове препоруке.

1. Човек који не верује да је изабран

У почетној фази ваше везе, чини се прилично смешним да ваш дечко једноставно не може да верује да сте га изабрали. Међутим, када време прође, ствари се могу радикално променити. А његова несигурност може постати досадна, а не слатка. Момци који стално понављају ту мисао, заправо вас систематски увјеравају да сте направили грешку у свом избору.

2. Човек који зависи од своје мајке

Врло добро, ако тип узме у обзир мишљење своје мајке о разним стварима. Међутим, зависност од родитеља може постати веома неугодна. Као резултат, ова иритација може ићи на изабрану.

Ако ваш дечко није сигуран и не може доносити одлуке без позивања мајке, време је да преиспитате вашу везу. Поготово ако размишљате о будућим плановима.

3. Човек који тражи запослење

Ако је тип у слободној потрази за часовима, вреди погледати ово. Можда је ово само привремена ситуација, или је то његов начин живота. У том случају, његово стално незадовољство радом или изабраном специјалношћу у институту може постати "хронично". Исти однос са овим несретним човеком није најбољи избор.

4. Човек који се брине за вас непотребно

Мушкарци воле да играју суперхероје који спашавају угрожене жене. Међутим, испоставило се да су ови момци превише досадни за нас након неког времена.

Ако желите да ступите у везу са човеком који је сигуран у своје способности и поштује вашу независност, треба да избегавате мушке суперхероје. Превише су самоуверени и неће вам дозволити да сами урадите нешто.

5. Човек који воли друштво

Парови обично проводе доста времена сами. Али има и људи који воле да се друже са својим пријатељима. У овом случају, однос се може погоршати, узрокујући огорчење и потешкоће у међусобном односу. Ако препознајете свог дечка у овом опису, ризикујете да створите површинске односе ниског квалитета.

6. Човек који држи своје пријатеље на удаљености

Они момци који одбијају да вас упознају са својим пријатељима сигурно нису спремни за везу. Психолози кажу да мушкарци који држе дјевојчицу на одређеној удаљености од свог унутарњег круга нису стварно спремни за дугорочне везе.

7. Човек који жуди за дивљењем

Овај тип људи само воли да чује комплименте и похвале. Опасност од проналажења односа са човјеком таквог плана је да ће он учинити све да добије оно што жели, чак и ако то значи изазвати дивљење од других. Кокетирање са другим женама може бити озбиљан недостатак за вашег дечка, што вас може натјерати да, као резултат, напустите однос с њим.

Погледајте видео: Hägar The Horrible: "Hagar Knows Best" 1989 - Хогар Страшни (Фебруар 2020).

Загрузка...