Мода и стил

Мак Мара, каталог пролеће-лето 2013

Pin
Send
Share
Send
Send


Представљен брендом Мак Мара, каталог прољеће-љето 2013. служи као права ода класицима. У овој колекцији може се осетити нетакнуто обожавање профињеног строга линија, једноставност силуете и ограничење скале боја одабраног стила. Истовремено, лоокбоок који је представљен модерној публици упадљив је у луксуз и разноликост ансамбала које су креирали дизајнери овог бренда. Овдје можете видјети изванредне хаљине, костиме и сукње за оловке које наглашавају савршенство женских облика. Значајна пажња се посвећује и додацима.

Модне одоре креиране за прољеће-љетну сезону од стране водећих дизајнера свијета задивљују својом разноликошћу. Део стила законодаваца је направио избор у корист изузетно храбре и богате палете боја. А остали, као и креатори бренда Мак Мара, преферирали су конзервативност оригиналности. Колекцијом овог бренда доминирају изузетно суздржане боје: бијела, беж, пијесак и разне нијансе смеђе. Модели које су предложили италијански дизајнери су оптимално прилагођени женама које воле класичне одеће које могу постати стандард елеганције и племенитости стила.

Позната немачка манекенка Катие Несхер, вјешто заробљена од стране свог професионалног фотографа Мариа Соррентија, учествовала је у рекламној кампањи колекције бренда за надолазећу сезону.

Дизајнери бренда успели су да постигну невероватну компатибилност и редослед прелаза боја коришћених тканина. Разлика у текстури материјала који су укључени у стварање одређених ансамбала је такође готово непримјетна. У неким моделима коришћене су тканине, главни "врхунац" који су животињски отисци. Такве "мрље" дају опреми додатни луксуз, пружајући им потражњу од модерних фасхиониста.

Упркос екстремној једноставности и озбиљности слика које су креирали дизајнери Мак Мара, каталог прољеће-љето 2013. може послужити као модел профињеног стила. Било који од ансамбала представљених у њему одликује се максималном потпуношћу, постигнутом углавном захваљујући додацима. Поред тога, захваљујући класичној једноставности торби и сунчаних наочара које креатори стила користе у креирању модерних слика, љубитељи овог бренда можда неће бринути о томе да ће на крају сезоне њихова куповина скупити прашину у ормару. Универзалност ових ствари ће им дати релевантност и релевантност за широк спектар живота.

Мак Мара, каталог пролеће-лето 2013

Претходна страница Сљедећа страница

Погледајте видео: Zara Katalog Proljeće Ljeto 2014.! (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send