Психологија

8 ствари које ваши пријатељи никада неће рећи о вашој вези

Pin
Send
Share
Send
Send


Сјајно је када пар расправља све своје проблеме заједно, тражећи излаз из њих, али често се дешава да један од партнера тражи утеху са стране - од пријатеља, рођака или вољених. Наравно, они ће слушати и, највјероватније, прихватити гледиште онога који им је дошао “плакати на прслуку”, јер му неће моћи особно рећи оно што стварно мисле. Прво, они не желе да вријеђају особу која је отворила њихове душе, и друго, не желе уништити однос с њим.

Види такође: О чему људи причају: 10 ствари које вам никада неће рећи.

Који пријатељи никада неће рећи о вашем односу у вашим очима

Истраживачи су, након што су спровели анкету међу многим испитаницима, дошли до закључка да постоји осам ствари које ваши пријатељи никада неће рећи о вашој вези, али ће мислити да је узрок многих свађа и пропуста не само у вашем партнеру, већ иу вама.

1. Немојте рећи лоше о свом партнеру иза његових леђа. Наравно, можете и чак требате испустити пару и подијелити са својим блиским људима. Главна ствар није да изложи вашој сродној души као чудовиште, већ као жртву, чак и ако заиста желите да будете сажаљени и миловани. Замислите на тренутак да током ваше приче, џелат уђе и чује све што кажете о њему. То ће бити незгодно за вас и њега, али најгоре од свега је за слушаоце који нису укључени у вашу представу. Сигурно ће следећи састанак са вашим другим полувременом бити веома незгодан за гледање у његове очи.

2. Родитељи и рођаци не би требало да се мешају у ваш брак.Чак и ако сте блиски са својим родитељима, браћом, сестрама, ујацима и теткама, они немају право да гласају у одлучивању о питањима о вашем пару. Пошто савети о томе како се понашати у спорној ситуацији у вашем синдикату од људи који вас добро познају и воле, неће бити истина. Само вас двоје морате одлучити када и на којем послу да се промијените, да ли ћете имати дијете за вас или купити стан. Ако ваша породица почне да се пење у ваш живот и препоручује нешто што ће касније довести до негативног резултата, онда ћете их окривити. Стога, нека то буду само ваше мисли и акције.

3. Не покушавајте да га промените. Он је оно што јесте, и то не зависи од тога како су га његови родитељи одгајали, или од тога да ли је био прворођенац у породици или је био омиљени његов бака. Не треба очекивати да се она промени поред вас. Иако је вероватноћа за то, ако он почне да ради на себи за вас. Зато не криви сву његову расу да је тако страшна. То није пријатно никоме, посебно његовим рођацима, који већ знају за његове недостатке, али вам никада неће рећи о томе, јер је он њихова особа. Ако га не волите на тај начин, само се удаљите од њега или патите.

4. Штета због њега.Ако је приморан да ради прековремено, онда га не треба кривити за то, а још мање се жалити на његово радно оптерећење с пријатељима или рођацима. Верујте ми, они вас неће разумети, чак и ако се претварају да им је жао. Највјероватније, њихова прва мисао ће бити да ако он ради тако напорно, то значи да зарађује пуно, односно, он осигурава своју породицу. И веома је изненађујуће што нисте срећни. Боље суосјећајте са својом вољеном, подржите укусну вечеру и угодан разговор након напорног радног дана.

5. Живот без њега.Често жене, у чијим животима се појављује вољена особа, престају да комуницирају са другима, потпуно га опсједају. Мало од којих девојке кажу лично да је довољно да седе код куће и чекају на прозору њиховог драгог, боље је да сиђемо и мало се дружимо, на пример, организујући заједничку куповину. Зато оставимо људе из нашег изолованог света за двоје без савета пријатеља. Будите сигурни да нађете мјесто за своје пријатеље и познанике који су некада били дио вашег живота, размислите о свом хобију - чак ће и вама бити од користи.

6. Ако га не волите на тај начин, зашто сте још увијек заједно? Ако сваки дан листа приговора на њега расте, онда је вредно размотрити шта радите заједно. Наравно, није неопходно одмах све разбити и почети свима причати о његовим недостацима, боље је посветити више времена да се ситуација исправи, али под условом да вас то занима. Постоји само један закључак: не би требало да ангажујете подршку својих пријатеља, али треба да делујете независно или заједно или растанак. Али ово је само твоја одлука.

7. Нема потребе за одмаздом. Када одговорите на његове разбацане чарапе са неопраним посуђем, а његово стално пушење у стану са прскањем непријатног духа, понашате се глупо. Наравно, ваши пријатељи вам неће рећи за то, али засигурно је њихов савјет да је боље разговарати са вољеном особом о стварима које вам се не свиђају. Јер ако на овај начин реагујете на његове трикове, онда иу овој ситуацији.

Види такође: Да ли је ваш однос јак? Псицхологицал тест онлине.

8. Не осуђујте свог партнера у јавности. Ви сте у компанији и почнете, на пример, да окривите вашу сродну душу да не зарађујете нормално или да једете огромно. У овом случају, немојте се изненадити ако ускоро не желите да видите у овој компанији. Нико неће бити задовољан што је укључен у туђе породичне борбе. Помешате пријатеље са својим понашањем, па сачекајте док не будете сами да разговарате о проблему.

Погледајте видео: DIY Edible Makeup Pranks! DIY Makeup Tutorial with 10 Funny Pranks and Life Hacks (Јун 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send