Деца

Како направити пластелин зец: животињске радионице у фазама са фотографијама

Pin
Send
Share
Send
Send


Тражите детаљна упутства о томе како да пластифицирате зеца у фазама? У овом мајсторском курсу наћи ћете фотографију и опис сваког корака моделирања слатке животиње.

Свака беба зна да се код ових животиња боја длаке мења у зависности од годишњег доба. Предлажемо да направите сивог зеца. Али можете показати своју машту и претворити је у ружичастог зеца за играчке или направити Кросха из цртаног филма Смесхарики, власника плаве вуне. Главна ствар је да ваше дете буде срећно.

Види такође: Пластелин лептир - дечији ручни рад: мајсторски разред са фотографијама.

Мајсторска радионица "Како направити пластиног зеца у фазама"

Узмите жуту, белу, зелену, црну и сиву глину. Успут речено, ово последње је често одсутно у сетовима. Али можете то направити сами: умијесите дио црне траке и додајте свјетло, помијешајте га. Као резултат, добијате жељену нијансу.

Сиви пластелин омекшава и дели се на три дела. Од првог пута, окрените округлу главу, од друге - тијело у облику крушке, и оставите трећи за сада, он ће наставити да ствара мале детаље.

Можете почети да моделирате дуге уши зеца. Неопходно је кобасице извалити из комадића сиве пластелина, изравнати их, добити две овалне уши. На врху њих треба украсити истим обликом уметака у црвено.

Сада можете направити регистрацију зечних брњица. Направите два округла ока од црног пластелина, залијепите их на бијеле палачинке. Одоздо, забодите образе и браду у исту нијансу као и зенице, након што сте им научили уста. Затим морате на врх причврстити црвени нос и дуга уши.

Узмите облик тела и забодите белу дојку и стомак на њу.

Заветове шапе су направљене од сивог пластелина, као и његово цело тело. Означите прсте ножевима канџама да бисте радили са глином.

Скупите све детаље заједно, можете да причврстите бели или сиви реп позади.

Погледајте видео: Domaći plastelin - Perfect Homemade Play Dough Recipe - No Cook - DIY (Септембар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send