Лепота и здравље

Модерне боје за косу 2013: фотографије

Pin
Send
Share
Send
Send


Које су то, модерне боје за косу 2013? Три главна тренда у бојању косе у 2013. години су употреба чистих, светлих, прелепих и природних светлосних нијанси, употреба необичних техника бојања уз коришћење неколико тонова, као и светлих и ефектних, али у исто време благо пригушених, необичних нијанси косе.

Свака жена придаје велики значај изгледу косе, а најотмјеније модерне жене покушавају не само нагласити свој изглед, већ и поштивати све модне трендове у бојању косе. Нова 2013 ће одушевити љубитеље експеримената косом разним модним трендовима, омогућујући девојци било коју врсту изгледа да изабере праву нијансу косе.

Погледајте и: Модерне боје за косу 2014 са фотографијама.

Пшеничне нијансе "плава": модерне боје косе 2013

Популаран 2012. године, веома лагане платинасте нијансе „плавуше“ 2013. године уступају место длану мекшим и природнијим нијансама од светло златне, ланеног и пшеничног до „граничног“ са црвеним тоновима меденог сенфа и амбера. Главна карактеристика оваквих нијанси косе је њихова максимална природност и потпуно одсуство хладног подтона, што вам омогућава да креирате деликатне и женствене слике које се пружају свим женама без изузетка. Такве познате лепотице, као што су Диана Кругер и Цхарлизе Тхерон, већ су обраћале пажњу на нови модни тренд и дали су коси благим сјајем због нијанси пшенице, иако су преферирале хладније нијансе „плавуше“.

Пхото. Модерне боје за косу 2013: пшеничне боје "блонд"

Мода наглашавања контура лица са праменовима косе на једном или више тонова је светлија или тамнија, једина предност ће бити дата ненаметљивијим варијантама таквог обојења са бојањем нити из унутрашњости, тако да изгледају што природније на опуштеној коси.

Меке боје у две верзије: модерне боје косе 2013

Бојење, тако популарно 2012. године, са тамнијим коренима косе, које се лако претварају у светле нијансе до плаве, неће изгубити своју важност у наредној години. Различите варијанте таквог обојења у пшеници, светлој и тамној плавој нијанси бирају такве славне личности као што су Асхлеи Тисдале, Лаурен Цонрад и Кате Бецкинсале.

Пхото. Модерне боје за косу 2013: мека боја

Оливиа Вилде, Рацхел Билсон и позната манекенка Лили Алдридге преферирају модерне боје у богатијим карамелним и медено јечмим пјенушавим нијансама, постепено се претварајући у меке златне тонове.

И у новој години ће бити популарно бојење „супротно“ - од светлих корена до тамнијих крајева косе. Нарочито стилски и изврсно сличан изглед на сјенилу косе "плавуша", као и пшенице, злата, јантара и свијетло црвенкастих тонова. Главна лукавост у креирању модерних слика је употреба не више од 3-5 нијанси, које би се требале непримјетно увући једна у другу, стварајући најефикаснији ефекат косе, дјеломично изгорјеле на сунцу. Таква елегантна професионална боја недавно је постала препознатљива љепота Беионце.

Претходна страница Сљедећа страница

Погледајте видео: Najbolje frizure za gustu kosu (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send