Лепота и здравље

Пурпле Смоки Еиес за смеђе очи: корак по корак са фотографијама

Данас ћемо направити веома лепи љубичасти задимљени лед за смеђе очи. Ова шминка је идеална браон очију, јер љубичаста нијанса иде добро са смеђим. Погледајте лекцију љубичасте задимљеног леда корак по корак са фотографијама.

Види такође: Шминка за матуру за смеђе очи, лекција корак по корак са фотографијама.

За креирање љубичастог димљеног леда за смеђе очи требат ће вам:

  • црни каиал или еиелинер;
  • пинк схадес;
  • љубичаста боја бисера;
  • блацк схадовс;
  • седефасте нијансе у лаганој нијанси;
  • блацк еиелинер;
  • четке за шминку;
  • масцара

Корак по корак лекција о љубичастом задимљеном леду за смеђе очи

Црни каиал ће се користити као база за шминку. Због тога кожу можете припремити једноставним наношењем подлоге за маке-уп и тонску подлогу. Нема потребе да покривате кожу прахом или сенкама. Уместо оловке, можете користити црну оловку за очи или црну нијансу. Најбоље је ако је подлога водоотпорна и љепљива.

Направите образац за даљу шминку. Нацртајте стрелицу на горњем капку од зенице до спољашњег угла да бисте одредили смер угла.

Продужите стрелицу на унутрашњи ирис ока и повежите горње и доње капке у угао, који треба да буде нешто виши од вашег спољашњег угла ока. Ако се око повећа, онда ће подручје бити на нивоу да не би још више појачало ефекат.

Осенчите ивицу оловке четком и задржите оригинални облик. Ако се ваш одабрани производ брзо суши, онда морате радити једнако брзо. Прво, обојимо једно око све док не покријемо супстрат са сувим сенкама, а затим други.

Граница црне оловке је прекривена ружичастим сјенама. Покупите ружичасте и љубичасте нијансе тако да се добро комбинирају. Границу угасимо пахуљастом и меком четком. На граници се крећемо до 0,5 цм и за исти износ идемо преко границе. Уклањамо ружичасту нијансу ближе унутрашњем углу.

Цијелу црну базу прекријемо љубичастим нијансама и одлазимо до границе с ружичастим. Постизање глатке транзиције. У овој фази, ако је подлога сува, тешко је фиксирати сухе текстуре, јер се оне уопште неће држати и брзо се распадају.

У унутрашњост угла ока, нанесите лагани седеф и лагано покријте фиксни капак испод обрве, доводећи га до ружичасте нијансе.

Из унутрашњег угла изведемо црну стрелицу и глатко продужимо стрелицу до вањског угла. Извучемо реп стрелице у истом смеру као што је цртао црним каиалом.

Црном оловком (каиал) обојимо доњу слузницу очне капке, потпуно обојено капке између трепавица.

Причврстите црни каиал на доњи капак црним сенкама. Комбинирајте црну са љубичастом и, ако је потребно, поново нанесите љубичасто.

Погледајте видео: How to Make Your Brown Eyes Pop NoBlandMakeup (Децембар 2019).

Загрузка...