Мода и стил

Мотиви, каталог јесен-зима 2012-2013

Pin
Send
Share
Send
Send


Прошло је скоро двадесет година од када је италијанска текстилна група Вестебене Мироглио регистровала заштитни знак Мотивија - у то време производња модерне одеће доживела је дубоку кризу и нове инвестиције биле су веома ризична акција, готово авантура. Међутим, на бази брендова који су окончали своје постојање, нова се навикла и, у многим аспектима, „пресрећући“ талас умирућег талијанског мода, постао је популаран. Производи ове марке су нечувена популарност. Сваке сезоне долази нова колекција одеће. У новије време, срца модних победника Мотиви каталог јесен-зима 2012-2013.

Међутим, успех предузећа је последица исправно постављених приоритета: главна особа на коју је понуда направљена био је обичан становник великог града, жена која би у сваком тренутку требала изгледати сјајно! Одјећа Мотиви дизајнирана за употребу у свим сферама живота пословне урбане жене. То су Мотиви Формал пословна одећа за активне и високо профилисане жене, стилски и агресивни Мотиви Тренди и Мотиви Софт - лежерна одјећа, урбана лежерна, свестрана и удобна.

Види такође: Мотиви јесен-зима 2013-2014: каталог женске одеће.

Тако Мотиви каталог Јесен-Зима 2012-2013 имплементира сва три правца, настојећи да обична женска одјећа постане занимљива и разноврсна. Уобичајен стил данас је тешко замислити без џинса: црне, плаве, плаве, са модерним натезањем и без, али увијек уске, растезљиве - све су савршене за уред и куповину, поготово ако их комбинирате с кардиганима, кратким јакнама и капутом. Сексуалност уских траперица је увијек наглашена високом петом, а њихова дужина варира: то могу бити класичне конусне траперице и ниске струкасте траперице које досежу до глежњева - у ствари, данас нико неће забранити скраћивање траперица једноставним котрљањем до жељене дужине.

Што се тиче панталона, то је такође растезање различитих нијанси, од беж до црног, и наравно, тренд сезоне - беле уске хлаче, наглашавајући дужину и виткост ногу.

Што се тиче врха, Мотиви нуди да се игра са комбинацијама боја: замислите плаве фармерке, са којима танки плетени џемпер са разнобојном пругом, преко које је драпиран црни кардиган, само изгледа сјајно. Много боја? Тако је у зимској сезони врло модерно!

Осим тога, свака модна жена данас може испробати изглед неваљале градске дјевојке: за то је довољно носити плетену хаљину која једва допире до средине бедара, а преко ње елегантна црна кожна или црна кожна јакна!

Генерално, са Мотивијем можете бити веома различити и нећете бити досадни у конкретној џунгли модерних градова!

Мотиви каталог аутумн-винтер 2012-2013: пхото

Претходна страница Сљедећа страница

Погледајте видео: ORSAY Spring Campaign 2019 (Може 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send