Деца

Најприхватљивије пасмине за децу

Pin
Send
Share
Send
Send


Тражите четвороножног пријатеља за ваше дијете? Желите ли купити пса? Испод је листа најпријатнијих раса. Ови пси не само да ће бити најбољи пријатељи вашој дјеци, већ су и врло удобни за држање у малом стану. Осим тога, такав љубимац ће бити апсолутно сигуран за дјецу са алергијама.

Читатељима рангирања најпријатнијих пасмина паса за дјецу нудимо:

1. Бицхон фризе. Пси ове пасмине врло добро се слажу са дјецом, ако дјеца нису јако увријеђена. Ови пси немају пахуљасту вуну, тако да су ови кућни љубимци сигурни за пацијенте са алергијама. Међутим, то не значи да ова пасмина не захтијева бригу. Пси се померају, па им живот у стану одговара.

2. Лабрадор. То је пасмина која се добија укрштањем златног ретривера и пудле. Пошто су златни ретривери и пудли јако склони деци, Лабрадор је такође веома пријатељски према деци. Пси воле да се крећу, сваки дан им је потребна физичка активност. Због тога, они воле да се играју са децом. Лабораторије могу да живе у стану и погодне су за децу са благим алергијама.

3. Поодле. Ова пасмина се добија укрштањем мопга и беаглеа. Све ове пасмине паса добро се слажу са децом. Међутим, ако дијете има астму, немогуће је започети пудлицу. Пудле је лако тренирати, врло пријатељски и слатко. Лако живе у градским апартманима. Међутим, они су подложни одређеним болестима. Зато, пре куповине, морате проверити животињу код ветеринара.

4. Миниатуре Поодле. То ће бити диван поклон за дијете, јер има мирно расположење. Лако се тренира, али захтева свакодневне шетње. Он је потпуно хипоалерген и лако може да живи у стану. Међутим, то захтева посебну пажњу да би се избегли проблеми са кожом. Због густе косе пудлица, власници често заборављају да прегледају своје уши, и захтијевају редовно чишћење.

5. Самојед, или пас Самоједа. Пси ове пасмине имају одлично здравље и љубав према дјеци. Иако блиједе, сигурни су за особе које пате од алергија. Самоједи нису веома покретни, стога им је потребна дневна шетња уз добру физичку активност.

Претходна страница Сљедећа страница

Погледајте видео: Srpski Odbrambeni Pas Bak u NAPADU I ODBRANI (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send