Дивинатион

Шерон Стоун и њен пут до успеха

Pin
Send
Share
Send
Send


Схарон Стоне: „Важно је пронаћи свој пут који ће вас довести до успјеха.“

Схарон Стоне је прије 20 година постала позната широм свијета по филму "Басиц Инстинцт". Филм у којем она сједи, прекрижених ногу, а затим пикантно мијења положај ногу, постала је за њу излазак у велики филм.

Схарон је 54, разведена је два пута и има три усвојена сина: Рохан (12 година), Лад (6 година) и Куинн (5 година). Тренутно је њен дечко мушки модел Мантин Мика, који је два пута млађи од ње. Он има 27 година.

У интервјуу за Тхе Сун, Схарон је рекла да у 18-ој години она зна шта жели.

Схарон Стоне: „Требала сам унапријед знати за славу и што се крије иза ње. Када сам имао 18 година, дошао сам из Нев Иорка из малог града, а са 22 године сам отишао у Холливоод. И тамо је почела права борба.

Слава долази на различите начине. Мој је био повезан са Холивудом. И био сам познат по томе што нисам стварао таленте, шарм и глумачке податке, већ своју вољу да победим. Дуго сам се ротирао у овом послу пре него што сам постао познат. Сав рад који је обављен за то време тешко да има икакву вредност.

И тако сам постао славан, а људи који су ме третирали као празно мјесто, претварали су се да између нас нема ништа лоше. Сада су сви тако слатки. Све што им треба је новац и слава на мој рачун.

Када је објављен филм “Основни инстинкт”, за 3 дана сам постао светски познат. Само у петак сам још тихо радио, а уторак ми људи нису дали.

Онда сам отишао на филмски фестивал у Цаннесу, и 6 дана је стално било око мене. И тако 24 сата дневно. Петог дана нисам могао да издржим и ужаснуо сам се у купатилу. Сада, када ми нуде нешто од оног о чему сам одувек сањала, осећам ужас. Ја плачем и вриштим, и чини ми се да губим разум. У исто време, сећам се ко сам био. Сећам се код куће, у школи. У том животу, пре одласка у Нев Иорк.

Отишао сам да посетим своју школу у Пенсилванији и разговарао са ученицима. Рекао сам им да ако имате успјеха у школи, то не значи да ћете имати среће у животу. Сада ће успех зависити само од вас. Зато је важно пронаћи свој пут који ће вас довести до успјеха.

Претходна страница Сљедећа страница

Погледајте видео: TEDxBloomington - Shawn Achor - "The Happiness Advantage: Linking Positive Brains to Performance" (Март 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send