Психологија

10 чинова човека који воли жену

Pin
Send
Share
Send
Send


Мушка психологија је таква да може да одржава одличне односе, чешће, наравно, интимне, са женом, али у исто време не задржава дрхтање према њој. Стога постоји велика опасност да се направи грешка, вјерујући да сте успоставили дубоку везу с човјеком, похађајући кина и казалишта с њим, проводећи заједничке вечере и дијелећи кревет с њим. Да не би заваравали себе и не градили илузије, само треба показати опажање. Ево акција човека који воли жену.

Види такође: Како се мушкарци заљубе у жену? 7 фаза.

10 чинова људи који указују на њихову љубав

1. "Ти си лепа!" Наравно, у првим данима секса, да би се намамио у кревет, човек није способан за такве речи. Али, ако чујете комплименте након неколико недеља или месеци односа, онда можете бити сигурни - они вас воле. Успут речено, љубавни момци могу да користе минијатурна имена, као што су беба, сунце, моја девојка, или осмишљени посебно за вас - гунђање, грудвица, загрљај, итд.

2. Писма љубави. "Када си знао колико је страшно жудети за љубављу ..." Ово су линије из писма Јевгенија Оњегина Татјани Ларини. У време Пушкина, писање писама је била норма, данас је употреба епистоларног жанра за комуникацију са женом радозналост која указује на велика осећања. Нажалост, не могу сви људи да пишу оно што осећају, али њихов покушај да то ураде је знак љубави према ономе коме се обраћају. Зато, драге дјевојке, ако сте примили љубавно писмо, онда не обраћајте превише пажње на текст, важно је да се ваш изабрани одлучио за ваше добро.

3. Заједнички викенд.Викенди су посебно вријеме за мушкарце, јер за ове дане обично праве велике планове: желите се опустити након радних дана. А ако момак није заинтересован за своју девојку, онда постоји велика шанса да ће ова два срећна дана провести са својим пријатељима или лежати испод телевизора са даљинским управљачем у рукама и боцом пива. Али, ако га занимају ваши планови за ове дане, онда то значи једно: ви сте му више занимљиви него пријатељи и фудбал, са вама је добро и удобно. Закључак: он је заљубљен у тебе !!!

4. Амбуланце.Ако сте болесни и лежите у кревету са хладноћом, а поред вас ваш човек са врућом бујоном у рукама покушава да вас третира на овај начин, не оклевајте - то је права љубав! На крају крајева, управо су жене које су генетски постављене да спасе, лече и штите све, а далеко од најбољих медицинских сестара добијају се од јачег пола. Стога, ако се ваша вољена особа брине, онда је то чињеница - ви сте посебни за њега.

5. Он је увек ту.Одлучио си да одеш у посјету пријатељу, али кад си је напустио, изненада видиш мушкарца који стоји поред ње? Или сте организовали генерално чишћење куће и он је понудио помоћ? Он вас учи да клизате, након напорног дана, преношењем старог намештаја на дачу удаљену неколико десетина километара, снимајући сина дипломиране дјевојке, јер ћете бити на овом догађају? Има много примера, али један закључак - они желе да са вама проведу што више времена јер воле.

6. Заједнички сан. Сви мушкарци покушавају брзо ставити жену у кревет, али након што је циљ постигнут, брзо одлазе. Тако постављена од природе, да се мужјак након парења тражи друга жена. Али, ако ваш човек остане са вама после интимности, заспите у његовим рукама и пробудите се у њима, онда можете бити сигурни да сте му нешто више од жене са којом је спавао. Ти си му један и једини.

7. Заводљив изглед. Из неког разлога, верује се да само диван секс може завести очима. Ово је погрешно мишљење, људи су и даље они преваранти. Наравно, они све то чине како би привукли још једну “жртву” у мрежу, али ако вас погледа и неколико мјесеци након првог састанка, онда сте његова љубав цијелог живота!

8. Упознајте родитеље.Ако је ваша вољена особа одлучила да вас упозна са својом породицом, онда је то највеће достигнуће, јер је комуникација са мајком одређени ниво интимности. Чак је и хладнији од вјенчаног прстена који им се даје. Имате много тога да будете поносни када се, након што сте поделили гозбу са својом породицом, растопите са њима топло и срдачно.

9. Заједнички одмор.Провести викенд заједно је одличан, али одмор за двије особе може се сматрати тестом заједничког живота. И ако је спреман да живи заједно, иако врло мало, ова чињеница указује на то да ваш човек покушава да предузме прве кораке да буде заједно до краја свог живота.

Види такође: 7 гестова које мушкарци користе да изразе своју љубав.

10. Уклоните маску. У почетку, човек покушава да остави утисак на жену коју воли, да је импресионира својим умом, снагом, храброшћу, финансијском ситуацијом итд. Али када престане да игра улогу и покаже своје право лице без украса и са пуно мана, и дефинитивно их има, то значи једно - он ти верује и јако те воли. Ево још једно питање: да ли сте спремни да волите његову садашњост?

Погледајте видео: Petar Grašo - Ako te pitaju official video (Септембар 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send