Психологија

Како постати популарна дјевојка? 11 врхунских тајни популарности

Pin
Send
Share
Send
Send


Чак и ако то не признајемо увијек, већина нас сања да пронађе одговор на питање како постати популаран. Зашто неке девојке лако успевају да буду популарне и да их други воле, док други не могу тако постати, без обзира колико се трудили? Како зарадити признање и поштовање других? Ево неких тајни које ће вам помоћи да постанете популарна девојка.

1. Не покушавајте да будете популарни!
Било би погрешно вештачки покушати да постанемо популарни. Када девојке покушавају да импресионирају друге и некако изненаде своју машту, то неизбјежно узрокује да се понашају неприродно и размишљају о томе шта морају да ураде или кажу како би им се свидело. Када се тако понашамо, сакријемо се иза створене маске имагинарног идеала. Наравно, ово понашање може привремено импресионирати неке људе, али на дуже стазе неће нам гарантирати успјех. Много је боље заснивати пријатељство на стварним квалитетима и избјегавати ексцентричне покушаје подизања ауторитета.
2. Квалитет, али не и количина

Сањајући о популарности, не јури број пријатеља. Много важнији је њихов квалитет.

Наравно, нико од нас не би одбио бескрајну листу поузданих, оданих и истинитих пријатеља. Али у стварности, све је много више прозаично, без обзира колико сте богати, славни и утицајни. Већина пријатеља након протека времена иде у ранг само пријатеља. Неки од њих нестају из наших живота много брже него што су пронађени. Други не сметају да размењују љубазност и ћаскање, али они никада неће бити спремни да појури на ваше место усред ноћи да би слушали следећу драму из вашег личног живота.

Изаберите људе са лаким, одазивним карактером, који знају како да буду верни и поштени, у којима видите своју сродну душу, која ће вам увек доћи у тешкој ситуацији.

3. Излазите из зоне удобности
Овај корак је најважнији за стидљиве девојке које желе да постану популарне. Направите корак из ваше зоне удобности, чак и ако сте непоправљив интроверт.

Пракса показује да ради! Обратите пажњу на друге, прожете њиховим интересима, нека се осећају важно, испричајте смешну причу, инспиришите друге да вам се придруже и остварите нешто неочекивано, па чак и нечувено ... Будите љубазни и пријатељски са онима који желе да комуницирају са вама. Међутим, боље је држати се подаље од манипулативних људи који су навикли да користе друге само у сопственим интересима.

4. Мислите о другима више него што мислите о себи.
Људи цијене оне који мисле не само о себи, већ ио другима. Ако говорите само о себи и својим достигнућима, људи око вас само почињу да вас избегавају. Напротив, они поштују људе који су вољни да троше своје време слушајући друге. Ово правило важи за апсолутно све, а не само за изабране, који имају висок друштвени статус.

5. Буди свој

Претварајући се да си неко други, бићеш у сталној напетости. Ми нисмо искрени када покушавамо да задовољимо друге, оправдавајући очекивања других људи, и људи то могу брзо видјети. Напротив, остајући они који јесмо, допуштамо нашим природним талентима да се отворе, што природно привлачи друге људе, што нас чини популарним.

6. Љубазно срце
Научите да будете великодушни у својим односима са другим људима и заборавите њихове мале грешке. Људи у околини цене такав позитиван поглед на свет. Ово је веома важан фактор у изградњи новог имиџа! Критичари и осуда чине људе увријеђеним. Ако нађемо начин да ценимо заслуге других људи, они ће бити веома задовољни нашом великодушношћу.
7. Смањите свој его
Ако намеравате да импресионирате друге људе, биће мудро одустати од разних наслова, имена и достигнућа у разговору. Повећавајући свој его, можете постати популарни само у вашим очима. Ако не потјерате признање и похвале, ваша скромност ће бити угодна људима. Нека ваша права дјела говоре више од ријечи! Ако радите добра дела, нема потребе да делујете као ваш ПР менаџер - нисте политичар који се кандидује на изборима и добија популарност кроз презентације своје личности.
8. Хумор

Да бисмо стекли популарност, морамо заиста да процењујемо себе, али не треба да будете превише озбиљни. Хумор је један од најважнијих атрибута које људи свих земаља цијене.

Према психолозима, хумор је једна од најважнијих особина која утиче на избор партнера за везу. То, наравно, не значи да би требало да будемо као јунакиње из "Цомеди Воман", али добра шала ће помоћи да се створи права атмосфера у комуникацији.
9. Збогом песимизму! Оптимизам - нови стил живота
Мали облаци песимизма преко главе постепено постају олујни облаци, претварајући неке дјевојке у вјечно незадовољне, огорчене, арогантне и несретне створења. Покушајте да избегнете песимизам по сваку цену ако је ваш циљ популарност код других људи. У свакој тешкоћи коју смо превазишли, лежи могућност, па покушајте увијек пронаћи у свом животу разлог за оптимизам.

10. Научите да слушате!
Насупрот ономе што ваша логика може диктирати, слушање других људи је неопходно за освајање њихових срца. Да бисте били популарни, научите да слушате и разумете њихове идеје, питања, проблеме и осећања. Људи воле да причају о себи и својим мислима. Покушајте да се на један начин подесите са својим саговорником и скренете вашу пажњу на то, упркос чињеници да ово изгледа нелогично, с обзиром на тему овог чланка. У будућности ће се исплатити, готово сигурно!

11. Мирно остварите свој циљ!

Људи обраћају пажњу на оне који имају јак карактер, који посједују друге врлине у облику поштења, љубазности и стрпљења. У ствари, о тим идеалима се чешће говори него што они сами поседују. Често се сусрећемо са људима који говоре оно што други треба да раде. Било би много боље за ове критичаре да се фокусирају на своје понашање и поступке него да предају другима. Тајна популарности овде је да будете искрени према себи и да непотребно не коментаришете друге.

Види и: Како постати најљепша жена.

Сада можете да постанете популарни, али не покушавајте да уроните у ове савете главом и одмах! Уместо тога, постепено савладајте сваку тајну, третирајући их као кораке ваше будуће популарности.

Погледајте видео: Suspense: Stand-In Dead of Night Phobia (Август 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send
Send