Психологија

10 ствари које привлаче пажњу мушкараца

Кажу да жене не разумеју мушкарце ... Колико пута сте покушали да са својим пријатељицама схватите шта се заправо догађа у њиховим главама када први пут виде дјевојку? Шта привлачи њихову пажњу? "Сигнорина" читаоцима нуди поглед на резултате анкете италијанског мушког часописа "Адверсус", откривајући нам истину о томе шта мотивише младића да започне везу и какве ствари привлаче мушкарце код жена.

Дакле, нудимо вам престижну оцену од десет поена, коју мушкарци не могу одолети када први пут упознају девојку.

1. Жеља да се погледа у очи без размишљања. Отворени поглед у очи, симболизира повјерење у човјека и његову независност.

Мушкарци не престају да задивљују ... Ова анкета је добила највише гласова. Ми никада не мислимо да мушкарце привлачи не само одређени скуп физичких квалитета, већ, пре свега, наш однос према њима.

2. Дуга коса. Вјечни симбол стварне женствености, који се вјерно враћа након превладавања "минималистичких" тенденција. Дуга коса као већина мушкараца и, наравно, оставља утисак на јачи пол. На то ће мушкарац обратити пажњу када први пут види жену.

3. Пар бескрајних ногу. Ништа се не може урадити поводом тога ... Запањујуће дуге ноге су у стању да потпуно потисну јачи пол. Минискирт у комбинацији са предивним ногама је ваше оружје које победјује.

4. Секси ципеле. Мушкарци воле девојке које се не боје да носе високе потпетице. Грациозна танка пета изазива дивљење и изазива инстинкте. Не могу све то приуштити жене, али изговор да су ципеле неудобне у свакодневном животу није довољан изговор.

5. Одсуство бра. Наравно, не могу сви то себи приуштити, јер гравитација има своје законе, али сазнање да девојка не носи доње рубље може однијети лет фантазије у непознату дивљину, а очекивање блискости је превише јак тест за мушку психу.

6. Страни фокус. Тајанствени странац ... шта би могло бити привлачније за мушкарце? Њена коса чува мирис далеке стране земље, а њен глас са благим нагласком изгледа невероватно секси и привлачан.

7. Брзина и брзи аутомобили. Мушкарци италијанског издања тврде да дјевојка, која воли брзину и посједује спортски аутомобил, има апсолутну власт над њима! Мало њих је у стању да се носи са таквим искушењем.

8. Чарапе. Млади људи не могу да се одупру ако девојка носи чарапе и не рекламира је. Мушкарци имају увид у такве ствари ... Реализација тога може изазвати праве хормоналне олује у телу јачег пола.

Види такође: 10 ствари које мушкарци желе од жена.

9. Разговарајте о сексу. Неки могу бити уплашени, јер мушкарци воле мислити да само они могу говорити о неким стварима, док жене то никада не чине. Међутим, чињеница да се девојка не боји да комуницира на одређеним темама је неодољиво привлачна већини.

10. Пиерцинг или мала тетоважакоје не виде сви. Скривено од знатижељних очију, према истраживању, има примјетан учинак на неке мушкарце. На пример, пирсинг на пупку.

Погледајте видео: STVARI KOJIMA DJEVOJKE NAJVIŠE PALE MUŠKARCE (Фебруар 2020).

Загрузка...